Jó reggelt!

2 órája

Miért szeretjük az egyszerre édes és sós dolgokat?

Az édes és sós ízkombinációk a legmegosztóbb ételeket eredményezik.

Szoljon.hu

Édes és sós, vajon miért ennyire népszerű? 

édes és sós
Az édes és sós dolgok valamiért nagyon népszerűek Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Világszerte vitatéma például, hogy való-e ananász a pizzára – ebben a kérdésben viszolygóknak ajánlom figyelmébe a barackos verziót is. 

Az utóbbi időben a magyar konyha sem maradt ki a reformételek hullámából: divat lett például a nutellás és lekváros lángos. Hogy ez csak egy múló trend lesz-e a jövőben, vagy ugyanolyan elengedhetetlen részei lesznek a lángosozók étlapjának, mint a hawaii pizza, azt még nem tudjuk. Egy biztos: egy régi balatoni lángosozó tulajdonosa valószínűleg sokkos állapotba kerülne, ha meghallaná, mi történik a 2020-as években a hagyományos lángossal. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában