ÖKÖLVÍVÁS

2017.09.27. 10:48

Ifjúsági magyar bajnok lett a szolnoki öklöző

Tavalyi ezüstérmét aranyra cserélte Vincze István­ a Győrött megrendezett ifjúsági magyar bajnokságon.

Vincze István a díjjal

Fotó: Csabai István

A Szolnoki MÁV SE ököl­vívója a +91 kilogrammosok mezőnyében meggyőző fölénnyel diadalmaskodott, a döntőig vezető útja során több ellenfelét is kiütötte, míg a fináléban korábbi legyőzőjét, Felföldi Lászlót egyhangú pontozással (4:1 arányban) múlta felül.

Balogh András tanítványa láthatóan jó benyomást tett a szakemberekre, ugyanis meghívást kapott a válogatottba, amely jelenleg Tatán edzőtáborozik, hogy aztán a jövő héten Törökországba repüljön, egy rangos nemzetközi versenyre. Pistinek tehát itt a remek alkalom, hogy újabb tapasztalatokkal gazdagodjon, ami kifejezetten jól jön így a felnőtt magyar bajnokság előtt – merthogy az idén már azon is elindul.

Vincze István a díjjal
Fotós: Csabai István

Miközben e sorok íródtak, Nagykanizsán már meg is kezdődtek a serdülő magyar bajnokság küzdelmei. A seregszemlén ezúttal három szolnoki versenyző lép majd a kötelek közé. Pongrácz Márk 54, László Levente 57, valamint Mozsár Zsolt 62 kilóban méreti meg magát. A fiatalok edzője Balogh András.

P. Gy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!