Bulvár-celeb

3 órája

Jennifer Lopez elképesztő testet villantott

Jennifer Lopez bikiniben feszít legújabb fotóján, ami teljesen elvonja a figyelmet arról, hogy most először szólalt meg arról, hogyan élte meg a válását Ben Affleckkel.

MW

Jennifer Lopez

Fotó: Anadolu via AFP

Ben Affleckkel kötött házasságának felbomlásáról beszélt az énekesnő, és elismerte, hogy élete ezen időszaka „magányos, ismeretlen és ijesztő” volt.

Jennifer Lopez hosszú idő után először szingli, de nem keresi a szerelmet. „Azok az emberek, akik romantikusak, és szeretnek kapcsolatban lenni, és szeretnének megöregedni valakivel, azt gondolják, hogy ez kell nekik ahhoz, hogy teljes emberek és boldogok legyenek. Pedig nem kell” – vélekedett.

„Amikor eljutsz egy olyan pontra, amikor azt hiszed, hogy megtanultad a leckét, és aztán megint az arcodba robban az egész, akkor rájössz, hogy mégsem úgy vannak a dolgok. Szóval mi az, amit most meg kell néznem? Azt mondanám, hogy soha ne hagyd abba a befelé figyelést, mert olyan könnyű mindenki mást hibáztatni” – mondta.

Most, hogy túl van a negyedik válásán, az énekesnő azt mondta, rájött, hogy az embernek magát kell felépítenie, mielőtt bármi újba belevág. „De egészségesnek kell lenned. Teljesnek kell lenned, ha valami teljesebbet akarsz. Jóban kell lenned önmagaddal. Azt hittem, hogy ezt megtanultam, de nem így történt. Aztán ezen a nyáron úgy voltam már, hogy el kell mennem és egyedül kell lennem” – emlékezett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!