Kék hírek

2015.11.22. 09:04

Szétrúgdosta a kerítést

A faluőrség vezetője Tiszaburán rongálásról értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök pár órán belül azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Szoljon.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kiskörei lakos ellen - tájékoztatta a Szoljon.hu-t a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

 A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves férfi 2015. november 21-én éjfél körül Tiszaburán a testvérével folytatott vita hevében megrugdosta a park rácsos kerítését, amelynek következtében több kerítésköz megrongálódott. A fiatalember ezután elhagyta a helyszínt. A település faluőrségének vezetője értesítette a rendőrséget a rongálásról.

A rendőrök pár órán belül azonosították és felkutatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítató férfit, akit kiskörei lakásáról előállítottak az Abádszalóki Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a fiatalembert, aki elismerte tettét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!