Labdarúgás

2024.09.01. 20:06

Javított múlt heti kisiklása után a Tiszafüred

Négy, győzelemmel végződött mérkőzés után Hatvanban súlyos vereséget szenvedett a Facultas gárdája. Különösen fájó, hogy három gólt emberelőnyben kapott a csapat, pedig a helyzetek alapján akár fordítva is történhetett volna. A mindenkire veszélyes kis Loki ellen azonban máris itt volt a javítási lehetőség Dorcsák Zoltán együttese számára.

Jegesi László

Éltek is a fiúk vele, mintha mi sem történt volna az elmúlt héten, újra győzelemmel örvendeztették meg szurkolóikat és menetelnek tovább.

Trencsényi Bence (kékben) szerezte a Tiszafüred első gólját
Fotó: Gacsal Péter/ Tiszafüredi VSE / Forrás:  

Facultas-Tiszafüredi VSE–DVSC II. 3–1 (0–0)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Muhari Gergő (Volentics, Törtei)

Tiszafüred: Lisztes – Kiss H., BÉNYEI, Dibusz – Kovács D. (Szövetes, 90.), MÁCSAI, Barzsó (Karmacsi, 77.), ENGEL (Ballók B., 82.), Pataki (Gellén, 90.), TRENCSÉNYI (Almomani, 90.), PAP ZS. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Trencsényi (46.), Mácsai (64.), Pap Zs. (80.), ill. Kaye (76.)

Érezhető volt a mérkőzés elején, hogy a tiszafüredi védők kissé tartanak a gyors és erős vendégtámadóktól. Félelmük nem is volt alaptalan, hiszen több kontrát vezetett a kis Loki, amelyekben benne volt a gólveszély. Később megnyugodott a Tiszafüred és jól kontrollálta az első félidőt, még egy kapufát is rúgott Pap Zsolt révén.

A második játékrész elején azonnal gólt szerzett Dorcsák Zoltán csapata és nem engedte kibontakozni továbbra sem ellenfele veszélyes csatárait. A Debrecen szépítő góljára is jól reagáltak a fiúk, nem tört ki a pánik, hanem egy újabb találattal végképp eldöntötték a mérkőzés sorsát a javukra.

Dorcsák Zoltán: Fontos volt a győzelem, mert a múlt heti kisiklás után helyre kellett tennünk a dolgokat. Most már van tartás és kvalitás is a csapatban, bebizonyítottuk, hogy nem a véletlen műve volt eddigi szereplésünk. Gratulálok a fiuknak ehhez!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában