Labdarúgás, NB III

20 órája

Újabb győzelmével fellépett a dobogóra a Martfű

A bajnokságban jól menetelő Martfű a Honvéd II. csapatának kérésére szerdán játszotta le az eredetileg a tizenharmadik fordulóra kisorsolt mérkőzést. A már így is előkelő helyen tanyázó hazaiak esetleges újabb sikere ideiglenesen a dobogóra repíthette volna Koncz Zsolt együttesét.

Jegesi László

Az idény talán legjobb félidejét hozta az első játékrész hazai szempontból. Gólt azonban csak a folytatásban szerzett Koncz Zsolt együttese, ami után kissé szétesett ugyan a gárda, de így is megőrizte előnyét az intelligens és szervezett csapat benyomását keltő honvédos fiatalokkal szemben.

labdarúgás,foci,
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció


NB III., Délkeleti csoport, 13. fordulóból előrehozott mérkőzés

Martfűi LSE–Budapest Honvéd FC II. 1–0 (0–0)

Martfű, 300 néző, vezette: Sándor Csaba (Vrbovszki, Kovács Z.)

Martfű: Sándor B. – Laczkó, Székely D., Asztalos, Kasik (Ficsor, 76.) – Prozlik, Kinyig (Draskóczi, 65.), Vincze P. – Desnica (Polónyi, 85.), Kriska (Mészáros Gy., 85.), Pintér V. (Lakatos K., 65.). Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerző: Kinyig (48.)

Remekül kezdte a mérkőzést a hazai gárda, több ziccert is kidolgozott az első félidőben. Az idény talán legjobb félideje ugyan nem hozott martfűi gólt, de a kilátogató szurkolók így sem lehettek elégedetlenek. A Honvéd fiataljai nem játszottak azonban rosszul, helyzetük is akadt, de a közel egyenrangú küzdelemben a tiszazugi együttes állt  közelebb a vezetéshez.

Fordulás után ez is bekövetkezett, amikor egy szöglet után Kriska Norbert csúsztatását az újdonsült gólfelelős, Kinyig Milán továbbította a vendégek kapujába (1–0). A vezetés birtokában kissé érthetetlenül szétesett Koncz Zsolt együttese, a szervezetten játszó vendégek pedig átvették a találkozó irányítását. A lehetőséggel viszont nem tudtak élni, a pályaválasztó jól tördelte futballjukat és végeredményben megérdemelt győzelmet aratott.

Koncz Zsolt: – Nagyon köszönöm a csapatnak, hogy a negyvenhetedik születésnapomon győzelemmel lepett meg. Remélem, hogy a pályán mutatott játékunkkal az elégedetlenebb szurkolóinkat is kárpótolni tudtuk újabb győzelmükkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában