Asztelitenisz

2024.08.12. 19:00

Lemondta a válogatottságot Ecseki Nándor párja

A párizsi olimpián a zagyvarékasi Ecseki Nándor vegyes párosban Madarász Dórával indulhatott, a játékok után azonban most Madarász úgy döntött, visszavonul a válogatottságtól.

Kovács Levente

Bejelentette visszavonulását a válogatottságtól Madarász Dóra asztaliteniszező, aki a zagyvarékasi Ecseki Nándorral nemrégiben a párizsi olimpián is megmérették magukat.

Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock

– Azt tudni kell, hogy az olimpiai kvótáért sok mindent megtettem, az elmúlt egy évben rengeteg gyulladáscsökkentő volt a szervezetemben, hogy egyáltalán fel tudjak kelni az ágyból, s ezt nem tartom egészségesnek. A sok gyógytorna, valamint a tanulás mellett a testem már nem bírta a megterheléseket – nyilatkozta a Magyar Asztalitenisz Szövetségnek Madarász. A szeptember 3-án 31. életévét betöltő sportoló elárulta, már a 2021-es tokiói olimpia után is gondolkodott a lemondáson, és hosszú ideje halogatta a döntést, de mindenképp szeretett volna még egyszer ott lenni az ötkarikás játékokon.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy Ecseki Nándor vegyes párosban kivel versenyez majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában