Labdarúgás

2024.07.05. 13:45

Foghíjas kerettel kapott ki a Szolnoki MÁV Hatvanban

Második edzőmérkőzését játszotta pénteken délelőtt Horváth Csaba együttese. A Szolnoki MÁV a szintén NB III-as, az előző idényt az Északkeleti csoport tizenkettedik helyén végző Hatvanhoz látogatott és szenvedett vereséget.

Kovács Levente

Második edzőmérkőzésére készült pénteken délelőtt a Szolnoki MÁV. A legutóbbi, DEAC elleni kudarcot követően ismét egy, az előző szezonban az NB III. Északkeleti csoportjában szereplő együttes vendégeként léptek pályára a hatvaniak személyében a Tisza-partiak.

Szabó Richárd, Szolnoki MÁV, labdarúgás
Szabó Richárdék nem bírták el a társak hiányát, a Szolnoki MÁV kikapott Hatvanban az edzőmeccsen
Fotó: MW-archív

FC Hatvan–Szolnoki MÁV FC 3–1 (1–0)

Szolnoki MÁV: Csáki (Ladányi P., a szünetben) – Sitku, Szabó Zs., Szabó R., Pinto (Dékány, a szünetben) – Lengyel G. (Csanádi,a szünetben), Bogdán, Tisza – Bakti (Dudok, a szünetben), Annus, Kató (Nádházi, 67.). Vezetőedző: Horváth Csaba.
Gólszerzők: Nathaniel, Burzi (2), ill.  Dudok.

Rengeteg játékosát kellett különböző okok miatt nélkülöznie Horváth Csabának a pénteki összecsapáson. A hiányzók miatt fiatalokkal volt kénytelen teletűzdelni együttesét a vezetőedzőnek, ami rányomta a bélyegét a találkozóra. Ráadásul a csapat erőnléti edzőjének, Nádházi Ákosnak is pályára kellett lépnie, aki megoldotta feladatát, hiszen gólpasszt is adott a meccsen. A Hatvan végig irányította a mérkőzést és végül megérdemelten nyert 3–1-re.

A próbajátékon lévő Bogdán Bence jó benyomást tett az edzői stábra, így leigazolására jó esély van, a 20 éves játékos Algyőről érkezhet. Emellett pedig Kópis Róberttel is közel a megállapodás, aki nagy valószínűséggel a következő idényben is a szolnokiakat erősíti majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában