Labdarúgás

2024.07.20. 13:12

Nem bírt a Törökszentmiklóssal a Szolnoki MÁV

A már valamennyi játékosát a soraiban tudó Szolnok Törökszentmiklóson játszotta a bajnokság rajtja előtti utolsó edzőmérkőzését.

Jegesi László

Értelemszerűen a MÁV előrébb tart a felkészülésben, mint a csak egy hónap múlva kezdő hazaiak, ezért is számított a találkozó egyértelmű esélyesének. Mégsem nyert a kissé enerváltan játszó Szolnok, a miklósiak – ellenfelük hibáit kihasználva – döntetlent értek el a magasabb osztályban szereplő Tisza-partiakkal szemben.

foci, labdarúgás, meccs
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Törökszentmiklósi FCSzolnoki MÁV FC 22 (11)

Törökszentmiklós: Kiss Z. (Császár) – Bojtok (Fehér F.), Héder A., Nagy G., Héder R., Izsold Bába, Mózer Buru, Polák (Gusztafik), Puporka. Edző: Gergely Mátyás.

Szolnok: Csáki Sitku (Simon D.), Kardos, Szabó R. (Csanádi), Kópis Bogdán B. (Lengyel G.), Tisza, Dósa (Lengyel B.) Pinto (Dudok), Annus (Barna V.), Iván M. (Bakti). Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Buru Z., Fehér F. ill. Annus Á., Dudok

Simon Dominik (Kecskemét) személyében egy újabb próbázó játékos is pályára lépett ezen a találkozón a vendégek soraiban. A Szolnok nem nagyon talált fogást a jól tömörülő hazaiakon, akik rendre nagyon jól zártak vissza saját térfelükre. Sőt egy labdaszerzés után a vezetést is megszerezték, amit azonban hamar egalizált a MÁV. A második félidőben továbbra is kontrákra rendezkedett be a Miklós, és ismét csak egy szolnoki labdavesztés nyomán magához ragadta az előnyt. A lassan és körülményesen támadásokat szövögető vendégeknek csak öt perccel a vége előtt sikerült egyenlíteniük. Csapatuk a mondásban azért bízhat, miszerint a rossz főpróbát majd egy jó előadás követi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában