Labdarúgás

2024.07.13. 14:33

Újra győzött a Martfű

Az előző bajnokságban még újoncként szereplő Martfű az NB III-ban két hét múlva debütáló Füzesabonyt fogadta otthonában. A hatodik edzőmérkőzésére készülő tiszazugiak teljesítménye fejlődő tendenciát mutat, edzőjük Koncz Zsolt jelezte, a legutóbbi, Karcag elleni játék kell, hogy alap legyen a jövőben.

Jegesi László

A Martfű, csakúgy, mint a Karcagot hét közben, a Heves vármegyei bajnok Füzesabonyt is 3-2 arányban győzte le szombaton, két héttel a bajnoki rajt előtt.

nbiii
Fotó: AFP / Forrás: Illusztráció


Martfűi LSE–Füzesabonyi SC 3–2 (2–0)

Martfű: Gerhát – Telinger, Vadas, Mészáros Gy., Laczkó M., Prozlik, Balla Z., Kinyig, Horváth K., Kriska, Pintér V. Cserék: Sándor B. (kapus), Draskóczi, Hevesi-Tóth, Vincze P., Asztalos, Kasik, Ficsor, Polónyi Zs. Edző: Koncz Zsolt.

Martfűi gólszerzők: Horváth K., Balla, Desnica.

A hazai csapat végig kontroll alatt tartotta a mérkőzést, de a nagy melegben az edzőnek a tervezettnél hamarabb kellett a cserékhez nyúlnia. A második félidő elején háromgólosra növelte előnyét a Martfű, de utána kissé leeresztett a csapat. Koncz Zsolt szerint jó felfogásban játszott együttese, de a bajnoki mérkőzéseken nem engedhetik meg labdarúgóik azt a luxust, hogy a biztos vezetés tudatában így kiengedjenek.

Játékoskeretük egyébként szinte végleges, bár még egy hét hátravan az átigazolási időszakból, nem valószínű, hogy komolyabb változást hozhat a hátralevő időszak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában