Darts

2024.06.25. 14:30

Turai Krisztina remekelt Balatonlellén

Balatonlellén rendezték a Balaton Open dartsversenyt, amelyen Turai Krisztina egy első és két harmadik helyet szerzett.

Kiss Ádám

Az ezüstkategóriás Masters verseny ifjúsági megméretése az elődöntőkkel indult, amelyben az Európa-bajnokságra készülő Turai Krisztina 3–1-re győzte le Rábaközi Szelinát, a fináléban pedig Fritz-Lovasi Vivien ellen aratott 4–1-es sikert. Ezzel az első helyen kiemelt rákócziújfalui játékos állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. 

Turai Krisztina, darts, Balaton Open
Turai Krisztina (jobbról a második) a győztesnek járó kupával a Balaton Open Masters ifjúsági lány versenyének eredményhirdetésekor
Forrás:  Magyar Darts Szövetség Facebook-oldal

A másnapi, bronzkategóriás Classic versenyen a felnőtt női mezőnyben három sikerrel az elődöntőig menetelt, ahol azonban az első helyen kiemelt Ihász Veronika megállította (4–0), így egy harmadik helyért járó kupával gyarapodott Turai gyűjteménye. Sikere értékét tovább növelni, hogy a három győzelem közül kettőt a negyedik helyen kiemelt cseh Anna Votavová (1–0), valamint az ötödik kiemelt osztrák Christiane Muzik ellen szerezte (4–2).

Ugyanezen a játéknapon az ezüstkategóriás ifjúsági verseny első körében ezúttal szoros meccsen kikapott Fritz-Lovasi Vivientől (3–2), így a harmadik helyen végzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában