Városi könyvtár

2 órája

Író-olvasó találkozó: egy korty derűvel érkezik V. Kulcsár Ildikó Jászárokszállásra

A városi könyvtár is csatlakozott az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz. Ennek keretében író-olvasó találkozót is szerveznek, melynek vendége V. Kulcsár Ildikó író, újságíró, a Nők Lapja munkatársa lesz.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ismeretterjesztő előadások, lélekemelő író-olvasó találkozó, kreatív gyermekprogram is színesíti az Országos Könyvtári Napokat Jászárokszálláson. A programsorozat október elsején 16.30-kor kezdődött Kubas Eleonóra egészségfejlesztő mentálhigiénikus előadásával a könyvtárban. A Jászberényi Egészségfejlesztési Iroda munkatársa a család fejlődéséről beszél majd, a természetes fejlődési ciklusokat mutatja be egyén, pár és család szintjén. Október 2-án, szerdán 16 órakor a gyermek- és időskori fitoterápia rejtelmeibe avatta be az érdeklődőket Tóth Zsuzsanna természetgyógyász, fitoterapeuta.

Október 4-én, pénteken 16.30-kor „Egy korty derű” címmel V. Kulcsár Ildikó író, újságíró, a Nők Lapja munkatársa hívja találkozóra az olvasókat. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Október 5-én, szombaton 8.30-tól 11.30-ig kézműves sarok szórakoztatja a gyerekeket, akik barátságkarkötőt fűzhetnek és a kavicsfestés fortélyait is elsajátíthatják a könyvtárban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!