Fesztivál

3 órája

Horváth Charlie koncertje is hatalmasat szólt az idei Jász-Expón

Kulturális, szórakoztató és gasztronómiai programok színesítették a szeptember 20 és 22. között megrendezett gazdasági és szakmaválasztó kiállítást. A sztárvendégek sorában a Magashegyi Underground, Gájer Bálint és Horváth Charlie is fellépett Jászberényben.

Illés Anita

Megújult formában és tartalommal, fesztiválhangulatban rendezték meg a Jászsági Gazdasági Napokat, melynek része volt a Jászsági Szakmaválasztó és a Jász-Expo is. Egy igazi legenda, Horváth Charlie is színpadra lépett, akinek ikonikus dalain generációk nőttek fel. 

Horváth Charlie
Horváth Charlie koncertezett Jászberényben, a Jász-Expo és Fesztivál második napján 
Fotó: Pesti József

Generációk tomboltak Horváth Charlie jászberényi koncertjén 

A rendezvény díszvendége ebben az évben Lajosmizse volt. Jászberény testvértelepülésének kulturális csoportjai színvonalas műsorokkal, gasztronómiai élményekkel örvendeztették meg a közönséget. A hétvége folyamán a Palotásy János Zeneiskola Fúvószenekara, a Cantate Nobis Énekegyütts, a Jászsági Cigányzenekar és a LINDAnce Stúdió tagjai is felléptek. A szervezők fergeteges koncertekkel készültek: a d’Flemm, a Magashegyi Underground, Gájer Bálint és Horváth Charlie is óriási bulit csapott a Bercsényi úti sportcsarnok udvarán felállított színpadon.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!