TOP Plusz

3 órája

Felújítás miatt részlegesen lezárták a Munkácsy utcát Jászárokszálláson

Közel kétszázmillió forint pályázati forrást nyert az önkormányzat a TOP Plusz pályázaton a Munkácsy utca fejlesztésére. Ehhez a város mintegy ötvenöt millió forint önerőt biztosít. Gőzerővel zajlik a felújítás, most újabb útlezárást vezettek be.

Illés Anita

Folyamatban van a Munkácsy utca ivóvíz- és csapadékvíz hálózatának, valamint burkolatának felújítása a városban. 

felújítás
Folyamatban van a Munkácsy utca felújítása Jászárokszálláson. A fotót nyáron készítettük, amikor az ivóvíz-hálózat fejlesztése zajlott
Fotó: Archív / Pesti József

Felújítás miatt megváltozott a forgalmi rend az érintett utcákban

Az útburkolat szélesítésének építési munkálatai miatt a napokban részlegesen lezárták a Munkácsy utcát, az Ágói út és a Szent István utca közötti szakaszon. A részleges lezárás várhatóan október 4-ig tart. Ezt követően szakaszos lezárások mellett folytatódnak az útépítési munkálatok – tájékoztatott a város honlapján az önkormányzat. Közölték azt, hogy a Regio-Kom Nonprofit Kft. azt kéri a lezárt szakasz lakóitól, hogy a szemétszállítás napján a hulladékgyűjtő edényzetet az Ágói utca és a Szent István utca sarkára helyezzék ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában