Lopás

1 órája

Az illemhely ablakán mászott be egy cibaki étterembe a besurranó tolvaj

Egy fiatal túrkevei férfi gondolt egyet, és azért, hogy pénzt szerezzen, bemászott egy cibakházi vendéglátóhely illemhelyének ablakán. A besurranó tolvaj mindent vitt, amit csak ért, még a kasszát is feltörte.

Pakainé Pusztai Nóra

Lopással gyanúsítják a rendőrök azt a túrkevei férfit, akinél telefont és tabletet találtak a minap. A gyanú szerint néhány nappal ezelőtt éjszaka Cibakházán az egyik vendéglátóhely udvarára bemászott a besurranó tolvaj.

besurranó tolvaj
A besurranó tolvaj az ablakon át érkezett
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, a férfi megpróbálta az étterem két redőnyét is felfeszíteni, végül a mellékhelyiség ablakán át jutott be az épületbe. 

A besurranó tolvaj az éj leple alatt munkához látott

A tolvaj szétbontotta a kasszát, de mindez nem volt elég neki, abból ugyanis alig több mint 25 ezer forintot emelt el

– Magához vett továbbá két mobiltelefont, egy táblagépet és szeszes italokat. A lopási kár meghaladja a 360 ezer forintot – közölték.

A bejelentést követően a nyomozók azonnal elemezték a kamerafelvételeket, így jutottak a tettes nyomára. A férfit előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták, beismerő vallomást tett. A telefont és táblagépet lefoglalták a rendőrök.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában