Segítség

2024.09.05. 20:26

A rendőrök épp azt hírelték, hogy keresnek valakit, amikor megcsörrent az egyikük telefonja

Öt órán belül elfogták a mezőtúri rendőrök azt a férfit, aki az éj leple alatt pénzt lopott egy helyi étteremből. A besurranó tolvaj előállítása példás összefogás eredménye volt a lakosok és a rendőrség között.

Molnár-Révész Erika

Szeptember 4-én kapták a bejelentést a mezőtúri rendőrök egy helyi étteremből, hogy éjjel valaki betört hozzájuk, és elvitt egy pénzzel teli lemezkazettát. A kamerafelvételek elemzését követően a rendőrök azonosították az elkövetőt, és azonnal megkezdték a felkutatását. 

lopás
A rendőrök a kamerafelvételek elemzését követően azonosították az elkövetőt, röviddel ezt követően pedig kézre is kerítették
Forrás: Police.hu

– A rendőrök futótűzként terjesztették, hogy keresnek egy helyi férfit. Rövid időn belül hívta is egy helybeli a szolgálaton kívüli körzeti megbízottat, a szolgálatban lévő állomány pedig elfogta a 30 éves mezőtúri gyanúsítottat egy ingatlan udvarán. Az egyenruhások egy zacskóban meg is találták az elvitt pénzt – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mint elmondta, a férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Beismerte tettét, és még azt is elmondta, hogy éppen el akarta rejteni a pénzt, amikor elfogták a rendőrök.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában