Van zsákomban minden jó

2024.08.30. 17:25

Mindent is ellopott a mezőtúri sorozattolvaj, már nyár eleje óta fosztogatott

A mezőtúri nyomozók egy nyár eleje óta tartó lopássorozat végére tettek pontot. A sorozattolvaj régóta keserítette a lakosok életét.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Egy 32 éves mezőtúri lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus huszonharmadikán bement egy helyi ház udvarára és onnan több holmit is ellopott – tájékoztatott a vármegyei rendőr-főkapitányság. A sorozattolvaj zsákmányai között dísztárgyak, húsz liter pálinka valamint evőeszközök is szerepeltek.

sorozattolvaj
Kézre kerítették a mezőtúri sorozattolvajt
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció


A bűncselekmény bejelentését követően azonnal a tettes nyomára akadtak a mezőtúri rendőrök Elszámoltatták a férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra, itt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A lakásában tartott kutatás részben eredményre vezetett,  a lefoglalt értékeket visszaadták a tulajdonosoknak.

Még hét bűntény írható a férfi számlájára

A helyszínen vizsgálódó szakemberek kiderítették, hogy a férfi terhére további hét bűneset róható. Minden alkalommal mezőtúri sértetteket károsított meg. Az illető elvitt bármit, ami csak mozdítható volt. Lámpatestek, létra, horgászbotok, termény, de csirke és bakelitlemez is szerepelt a palettán.

Az elkövető vitt mindent, ami a keze ügyébe került
Forrás: Police.hu

A többrendbeli lopással gyanúsított férfit a nyomozó hatóság őrizetbe vette, és a bíróság elrendelte a letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában