Frissítve

2024.08.30. 10:39

Lezuhant a harmadikról egy férfi Szolnokon, senki nem tudja mi lett vele

Egy hatalmas puffanás hangja keltette fel a szolnoki Árkádoknál járók figyelmét csütörtökön délidőben. Úgy tudjuk, egy férfi lezuhant a harmadik emeletről.

Pakainé Pusztai Nóra

FRISS – 12:46:

Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt nyomozást rendelt el. A balesetet szenvedett férfi egyébként éppen egy társasház erkélykorlátjának javítási munkálatait végezte.

lezuhant
Lezuhant a harmadikról egy férfi
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Korábban írtuk:

Egyik olvasónk hívta fel a csütörtökön történtekre a figyelmünket. Elmondása szerint aznap délidőben Szolnokon az Árkádoknál járt kislányával, amikor egy hatalmas puffanást hallottak. Az autóktól nem láttak semmit, ekkor hallották meg az emeletről kiabáló hölgyet, hogy valaki lezuhant. Úgy tudjuk egy férfi a harmadik emeletről esett a mélybe. A helyszínre érkeztek a mentők.

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa kérdésünkre mindössze annyit válaszolt, hogy a helyszínről egy fiatal férfit súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában