Beismerte tettét

2024.08.13. 10:04

A kamerafelvétel buktatta le a jászladányi fatolvajt

Faanyagot lopott egy építkezésről egy férfi Jászladányon. A közterületi kamera felvétele segítette a jászsági nyomozók munkáját, így rövid időn belül elfogták a tolvajt.

Rimóczi Ágnes

Nem gondolt arra, hogy a kamera megörökíti tettét, így gyorsan lebukott egy jászladányi tolvaj.

A rendőrök munkáját a kamera segítette
Forrás: Police.hu

– Egy 28 éves helyi férfit gyanúsítanak a jászsági rendőrök azzal, hogy augusztus 9-én délután három óra és augusztus 12-én reggel hat óra között egy jászladányi építkezésről 45 ezer forint értékű faanyagot vitt el – számolt be a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint megtudtuk: a bejelentést követően a nyomozók hamar a nyomára akadtak a tettesnek, munkájukat kamerafelvétel segítette.

A rendőrök négy tetőlécet foglaltak le
Forrás: Police.hu

– Elfogták és előállították a férfit a helyi rendőrőrsre, ahol lopás vétség miatt hallgatták ki. Beismerte a cselekményt, de mást nem mondott. A rendőrök négy tetőlécet tudtak lefoglalni egy alkalmi vevőtől, amiket visszaadtak a tulajdonosnak – részletezték a rendőrkapitányság illetékesei.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában