Frissítve

2024.07.04. 14:08

Szolnoki férfi a Szabadszállásnál történt brutális baleset áldozata

Egy ember életét vesztette, amikor négy jármű ütközött az 52-es főúton Szabadszállás térségében csütörtök délelőtt, információnk szerint az áldozat szolnoki. A baleset sérültjein kívül több embert is mérgezés gyanújával szállítottak kórházba a mentők.

Szoljon.hu

Frissítés 14:20: 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kérdésünkre megerősítette, a Szabadszállásnál csütörtök délelőtt történt súlyos baleset áldozata valóban egy szolnoki férfi. 

Korábban írtuk:

Súlyos baleset történt Szabadszállásnál csütörtök délelőtt, amikor két kamion, egy kisteherautó valamint egy személygépkocsi ütközött össze az 52-es főút 27-es kilométerénél. 

Baleset Szabadszállás
Brutális tömegkarambol történt csütörtök délelőtt Szabadszállásnál, a 11 sérülttel járó baleset egyetlen áldozata meg nem erősített információ szerint szolnoki
Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

Szolnoki lehet a baleset áldozata 

A balesetben tizenegy ember sérült meg, egy ember életét vesztette. Helyszíni információk szerint a brutális tömegkarambol áldozata szolnoki. A súlyos balesethez három mentőhelikopter is érkezett. A sérülteket a kecskeméti és a kiskunhalasi kórházba szállították.

Nem hivatalos információ szerint az egyik kamion kénsavat, akkumulátorsavat és hipót szállított.

Több embert mérgezés gyanújával vittek el a mentők

A sérülteken kívül több embert mérgezés gyanújával szállítottak kórházba azok közül, akik a bajbajutottakhoz siettek segíteni. Úgy tudjuk, hogy őket elsősorban megfigyelésre vitték a kórházba.

A súlyos baleset helyszínét a rendőrök és tűzoltók is csak védőöltözetben közelíthetik meg.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában