Veszélyes helyzet

2024.05.28. 14:57

Ömlött a gáz egy jászkarajenői portáról, riasztották a tűzoltókat

Gázömléshez riasztották a tűzoltókat hétfőn, Jászkarajenőn. Úgy tudjuk, a gáz azért tört fel, mert valaki megrongálta a ház gázcsonkját.

Rózsa Róbert

Gázömléshez riasztották a tűzoltókat hétfőn, Jászkarajenőn – értesült hírportálunk. Mint megtudtuk, a Zsák utca egy lakatlan házából szivárgott a gáz.

gázömlés, gázcsap
Megrongált gázcsap okozhatott gázömlést Jászkarajenőn
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Érdeklődésünkre Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, az esethez a ceglédi tűzoltók érkeztek ki. Mivel azonban a veszélyes helyzetet a katasztrófavédelem munkatársai nem tudták elhárítani, értesítették a gázszolgáltatót. Utóbbi munkatársai aztán kiásták a vezetéket, és megszüntették a szivárgást, ezalatt a katasztrófavédelem biztosította a területet.

Hírportálunk úgy tudja, a gáz azért törhetett fel, mert ismeretlenek letörték a gázcsapot a gázcsonkról. Utóbbi kapcsán érdeklődtünk a rendőrségél, amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!