Különleges program

2 órája

Amerika kapitánnyal és Pókemberrel is szelfizhetnek a jászberényiek

Negyven stand várja a látogatókat október 27-én, vasárnap az Ifjúsági Házban. Az első Jászberényi Képregény és Játék Börze rengeteg izgalmat ígér.

Illés Anita

A szervezők lelkesen készülnek. Október 27-én, vasárnap 10 órától 17 óráig első alkalommal várja az érdeklődőket a jászberényi képregény és játék börze az Ifjúsági Házban. 

jászberényi képregény és játék börze
A kicsiket és nagyokat is várja az első jászberényi képregény és játék börze október 27-én az Ifjúsági Házban 
Fotó: Archív fotó - Pesti József

Ingyenes lesz az első jászberényi képregény és játék börze

Több ezer magyar és angol nyelvű képregényt mutatnak be a standokon, de helyet kap a Manga is, valamint sci-fi és horror könyvek széles kínálatából lehet válogatni. Természetesen játékokból sem lesz hiány: nagyon sok Lego, Matchbox, Marvel és DC figurákat vonultatnak fel a kiállítók. Érdekességként különleges Anime kézműves ereklyéket is megcsodálhatnak az érdeklődők. Élethű dinoszaurusz figurákkal, a Vajtó Produkció Cosplayer Szuperhős Csapatának jóvoltából jelmezesekkel, többek között Amerika Kapitánnyal, Szellempókkal, Bing nyuszival és Pókemberrel is lehet találkozni. A rendezvény ingyenes lesz Ifjúsági Házban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában