Vitaminpótlás

2 órája

Almavásár: szabolcsi antioxidáns bombából nem lesz hiány a jászárokszállási piactéren

Minden nap egy alma az orvost távol tartja - így szól a mondás a vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag gyümölcsről. Itt az ideje beszerezni a téli almakészletet. Ehhez biztosít lehetőséget a jászárokszállási önkormányzat október 18-án almavásárt tartanak, de lehet majd kapni hagymát és burgonyát is.

Illés Anita

Szabolcsi alma-, hagyma- és burgonyavásárt szervez a jászárokszállási önkormányzat október 18-án, pénteken 8 órától a piactéren. 

almavásár
Október 18-án almavásár lesz a jászárokszállási piactéren
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Almavásár lesz pénteken Jászárokszálláson

A vásárlók több almafajta közül válogathatnak, a tervek szerint idared, mutsu, jonagored és golden almákat értékesítenek - olvasható a város honlapján közzétett felhívásban. Közölték az árakat is: 15 kilogramm alma ára egységesen 5400 forintba kerül majd, 14 kilogramm vöröshagymát 3500 forintért szerezhetnek be a vásárlók. Ennek majdnem duplája lesz a lilahagyma, 14 kilogrammot 6000 forintért kínálnak. Burgonyát 15 kilogrammos kiszerelésben 3900 forintért lehet majd kapni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában