Programajánló

2024.09.07. 20:00

Ha vasárnap, akkor vásárnap! Portékák százait kínálják a hét utolsó napján a Jászkunságban

A hét utolsó, pihenőnapján sem kell feltétlen unatkozni a vármegyében. Szolnokon és Cibakházán is nagyszabású vásár várja az érdeklődőket vasárnap.

Molnár-Révész Erika

Helyi termelők portékáit, kézműves termékeket, de akár ruhákat is lehet vásárolni vasárnap a vármegyében. 

DSC_7032
A vasárnap tényleg vásárnap lesz a vármegyében, Szolnokon és Cibakon is helyi termelők, kézművesek várják majd az érdeklődőket
Fotó: Kiss János

A Cibaki Vásár és a Helyi Termékek Vására is számos portékát kínál vasárnap

CIBAKHÁZA Reggel 7 órától nyit a Cibaki Vásár a vásártéren, ahol délelőtt 10 órától a helyi kulturális csoportok lépnek fel, 12 órakor pedig Bo Viktor énekel. A gyermekeket játszótér várja, valamint ingyenesen használható légvár is.  

SZOLNOK A Hild téren reggel 8 és 13 óra között ismét megrendezik a helyi termékek vásárát. A fellépők ebből az alkalomból a Tallinnka Gyermek Néptáncegyüttes táncosai lesznek, akik meglepetés műsorral és egy kis táncoltatással készülnek. A vásárban helyi és környékbeli termelők kézműves portékáit lehet megvásárolni, a lekvárok, szörpök, chilik, levendula termékek, sajtok, füstölt húsáru mellett ezúttal régiségvásárral bővül a minden hónap második vasárnapján megtartott rendezvény.

Az Aba-Novák Agóra régi épületének aulájában mindeközben reggel 9 és 13 óra között felnőtt, gyermek-és babaruha vásárra várják az érdeklődőket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!