Programajánló

2 órája

Pitti Katalin operaénekes is ellátogat pénteken a vármegyébe

Már pénteken is izgalmas programok várják az érdeklődőket a Jászkunságban. Törökszentmiklósra Pitti Katalin látogat el az Ars Sacra Fesztivák keretében, Jászberényben pedig elkezdődik a Jász-Expo.

Molnár-Révész Erika

Nem kisebb név, mint a Liszt Ferenc-díjas, érdemes és kiváló művész Pitti Katalin ad koncertet pénteken a vármegyében, ahol egyéb programok is várják a kikapcsolódni vágyókat. 

DSC_60671_eredmény
Amellett, hogy Törökszentmiklóson az Ars Sacra Fesztivál keretében Pitti Katalin operaénekes ad koncertet, a Jász-Expo is elkezdődik Jászberényben pénteken
Fotó: Pesti József

Az Ars Sacra Fesztivál keretében Pitti Katalin ad koncertet Miklóson

JÁSZBERÉNY Elkezdődnek a XII. Jász-Expo és Fesztivál, és az V. Jászsági Szakmaválasztó Kiállítás programjai a Bercsényi Sportcsarnokban és környékén. Reggel 8 órától délután 16-ig szakmaválasztóra várják az érdeklődőket. A 15 órai ünnepélyes megnyitó után 16 órától a Palotásy János Zeneiskola Fúvószenekara ad műsort. 19 órakor d'FLEMM koncert, 21 órakor Magashegyi Undergrand koncert kezdődik. 

TÖRÖKSZENTMIKLÓS 19 órától Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes és kiváló művész koncertjével kezdődik a héten az Ars Sacra Fesztivál Törökszentmiklóson, a Szentháromság Római Katolikus Templomban.

JÁSZLADÁNY Este 17 órakor szentmisével kezdődik a Ladány Napja kétnapos programsorozat a Sarlós Boldogasszony templomban, 18 órakor a Jelenlévő múlt a jász népviseletekben címmel nyílik meg Tajti Erzsébet kiállítása a művelődési házban. 

SZOLNOK Délután 16 órától Érdekes Matek címmel interaktív foglalkozást tart Kis Krisztián Bálint matematikatanár a Verseghy Ferenc Könyvtárban. Ugyanitt 17 órától Leckék Európa utolsó érintetlen vadonjából címmel Csutka István tart előadást. Az eseményen azt is meg lehet tudni, hogyan lett a táncoskomikusból, színházigazgatóból világjáró.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában