Nosztalgia

2024.07.21. 14:00

Emlékkoncert: Cserháti Zsuzsa és Máté Péter örökzöld slágerei csendültek fel Jászberényben

Újabb hangulatos nyáresti program várta a kikapcsolódni vágyókat a Jászság fővárosában. Szombaton este a Zene nélkül mit érek én...című emlékkoncerten a két legendás énekes ikonikus dalait hallhatta a közönség.

Illés Anita

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter dalai a mai napig élénken élnek a lelkünkben. A két zseniális énekes munkássága előtt tisztelegve rendeztek emlékkoncertet szombaton este a Székely Mihály Szabadtéri Színpadon.

emlékkoncert
Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékkoncertet rendeztek Jászberényben. A két legendás énekes slágereit Szulák Andrea és Kocsis Dénes énekelte
Fotó: Pesti József

Nagy sikert aratott a Zene nélkül mit érek én... című emlékkoncert 

Szulák Andrea és Kocsis Dénes előadásában olyan örökzöld slágerek csendültek fel, mint például: Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem, Árva fiú, Boldogság gyere haza, Azért vannak a jó barátok, Egy darabot a szívemből, Egyszer véget ér, Elmegyek, Elfelejtett dal, Ez majdnem szerelem volt, Kicsi gyere velem rózsát szedni, Hamu és gyémánt, Most élsz vagy a Zene nélkül mit érek én. A nosztalgikus hangulatú koncertet vastapssal jutalmazta a közönség.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!