Rivaldafény

2024.04.20. 11:54

Valóra váltjuk a jászkunsági hölgyek tündérszép álmait

A szép ruhák, a csillogás, a szuper sminkek és frizurák szinte minden nőt megmozgatnak. Sok kislány vágya, hogy korona kerüljön a fejére. A Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünkkel valóra válhatnak a dédelgetett álmok.

Pakainé Pusztai Nóra

A Tündérszépek szépségverseny egyszerre lehetőség és kaland. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élők vagy itt tanulók tapasztalhatják meg azt az élményt, amely ezzel a megméretéssel jár. De az első lépés a legfontosabb, ami nem más, mint a jelentkezés. Utána már csak az izgatott várakozás és az események sora következik, a készülődéssel, a fotózással és a szivecskék gyűjtésével.

Tündérszépek, szépségverseny
A Tündérszépek szépségversennyel valóra válhatnak az álmok
Forrás: Shutterstock.com

A 18 és 35 év közötti jelentkezők, akik a fotózásokra érkeznek igazi tündérmesében érezhetik magukat. Gyönyörű ruhákat vehetnek fel, az útjukon profi szakemberek kísérik őket. És bár a szépség megítélése szubjektív, kilépve a rivaldafénybe, minden lány hatalmas önbizalomra tehet szert, mely a karrier beindításának kulcspillanata lehet.

Érdemes jelentkezni a stáb ugyanis azon dolgozik, hogy mindenkiből a legjobb formáját hozza ki. És, ahogy a korábbi felvételek is bizonyítják a jó hangulatból egyik fotózáson sem volt hiány.

Próbáld ki magad te is, lépj a Tündérszépek sorába

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!