Választás

2024.03.27. 14:41

Orbán Viktor: Budapesten változás kell (videó)

A miniszterelnök a közösségi oldalán biztosította támogatásáról a Fidesz budapesti főpolgármesterjelöltjét, Szentkirályi Alexandrát.

MW

Forrás: Orbán Vikor Facebook-oldala

Sok sikert, Alexandra!

– írta Orbán Viktor a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében. 

A kormányfő később egy videót is megoszott:

A főpolgármesterjelölt ismét szembesítette Karácsony Gergelyt

„Karácsony a Facebookon híreszteli, hogy kevesebb a dugó a fővárosban, csak az a baj, hogy aki nem buszsávban közlekedik, az máshogy tapasztalja” – hívta fel a figyelmet Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. A főpolgármesterjelölt hozzáteszi, a saját bőrén tapasztalja minden egyes nap, hogy a Karácsony Gergely-féle közlekedési káosz mit is jelent valójában. 

Reggel van, indulok dolgozni, pontosabban csak indulnék, mert beragadtam a dugóba. Karácsony Gergely káoszt teremtett a közlekedésben, a főpolgármesternek köszönhetően akkora a dugó, mintha Budapest egy nagy közös parkoló lenne.

Szentkirályi kiemeli, Karácsony Gergely fölényesen oktatja a budapestieket, hogy ki mivel közlekedjen, de egy főpolgármesternek nem az a dolga, hogy megmondja, hogy mivel menjünk dolgozni, hanem hogy előteremtse a közlekedési lehetőségeket – írja a Magyar Nemzet.

„Karácsony ebben sem volt a helyzet magaslatán, hiszen egy kilométer sínt sem adott át az öt éve alatt” – vélte Szentkirályi Alexandra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában