Labdarúgás

2024.04.23. 18:00

Női bajnokság: Csupán egy hajszál választja el az élmezőnyt

A második fordulóval folytatódott a négyállomásos női keresztpályás bajnokság rájátszása, amely az őszi alapszakasz zárása után alsó- és felsőházra oszlott a tízfős mezőny.

Kiss Ádám

A felsőházban az első kör utáni listavezető Tószeg mindkét idei kihívójával, a Szirmabesenyővel és a Tiszaföldvárral szemben is 1–1-es döntetlent ért el. A borsodiak a Tiszafüred elleni 3–0-s sikerükkel, a tiszazugiak pedig a Fegyvernek elleni 1–0-s győzelmükkel növelték pontjaik számát, így az éllovas TiSE mögött csupán egy pont a Szirmabesenyő lemaradása, de a Tószeg is csak két egységre van mögötte a női bajnokság tabelláján. 

női bajnokság, Tiszaföldvár, Tószeg
A fekete mezes Tiszaföldvár ugrott a női bajnokság felsőházának élére
Fotó: MW Archív

Az alsóházi küzdelmeket ebben a körben kihagyta a Jászfényszaru csapata, így aktuális ellenfeleik, az Aranyszarvas SE és az Abádszalók csak egy-egy meccset játszottak, és mindkét csapat 4–0-ra nyert, a Kisújszállás, valamint a Karcag ellen.  Utóbbi két együttes összecsapása pedig 2–0-s karcagi sikerrel ért véget.

A női bajnokság felsőházának eredményei

Tiszafüred–Szirmabesenyő 0–3, Fegyvernek–Tiszaföldvár 0–1, Tószeg–Szirmabesenyő 1–1, Fegyvernek–Tiszafüred 1–3, Tiszaföldvár–Tószeg 1–1. 

Az alsóház eredményei

Abádszalók–Kisújszállás 4–0, Jászfényszaru–Aranyszarvas SE 0–3 (elmaradt), Karcag–Kisújszállás 0–2, Jászfényszaru–Abádszalók 0–3 (elmaradt), Aranyszarvas–Karcag 4–0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában