Labdarúgás

2024.04.21. 20:41

Nem bírt el az újonccal a Karcag

Ziccerei, mezőnyfölénye és közel fél órás emberelőnye ellenére meg kellett elégednie az egy ponttal a Karcagnak az újonc SBTC ellen.

Jegesi László

A Karcag öt heti nyeretlenségi szériát szakított meg a múlt heti Gyöngyös elleni győzelmével. A sikertől újabb lendületet remélt csapatuk, amely elé ezúttal is egy kiesés ellen menekülő gárdát, az újonc Salgótarjánt irányította a sorsolás szeszélye.

Labdarúgás,karcag,sport
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Karcagi SE–SBTC 1–1 (0–0)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Nyekita Benjámin (Sztányi, Szilágyi Zs.)

Karcag: FEDINISINEC – Győri Á., Csiki, Nikics – Pataki Z., Csala (Aszalos, 79.), Maruscsák (Süveg, 79.), Karmacsi (Caba, 71.), Vona (Erdei, 61.) – CONSTANTINESCU, Andrics (Kristóf M., 61.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Constantinescu (52.), ill. Filkor (67.)

Kiállítva: Pataki Z. (65.), ill. Kálmán R. (38.)

Remekül kezdett a Karcag, az első tizenöt percben azonban három alkalommal is kihagyták játékosai a kihagyhatatlant. Ezt követően mezőnyjátékkal teltek a percek, majd kevéssel a félidő vége előtt emberelőnybe került a hazai együttes, de a hátralevő időben már nem tudott élni a létszámfölénnyel.

A fordulás után viszonylag hamar megszerezte a vezetést a nagykunsági gárda, majd náluk is kiállított egy futballistát a játékvezető. Röviddel ezután a hátsó alakzat összehozott egy tizenegyest az egyébként szinte csak a védekezéssel törődő Salgótarjánnak (1–1). Az egyenlítést követően már nem tudott újítani a hazai együttes, így meg kellett elégednie az egy ponttal.

Varga Attila: – Az első tizenöt perc után le kellett volna zárnunk a mérkőzést. A kiállításuk után ugyanezt megtehettük volna, ehelyett saját hibáinkból visszahoztuk a meccsbe ellenfelünket. A hajrában már nem voltunk képesek feltörni az ellenfél védekezését, így maradt a döntetlen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában