Futsal

2024.03.26. 16:00

Háromgólos hátrányból fordított a Tiszaföldvár SE

Féltávhoz ért az NB II. Keleti csoportjának felsőházi rájátszása. A Tiszaföldvár SE jelenleg vezeti a tabellát, sőt a fordulót követően növelte is előnyét az élen.

Kovács Levente

Az ötödik fordulóban a Tiszaföldvár SE azt a Kincsem Futsal csapatát fogadta, amely egyedüliként tudta legyőzni az idei szezonban tiszazugiakat.

Tiszaföldvár SE, győzelem, NB II. Keleti csoport
A Tiszaföldvár SE újabb győzelmével növelte előnyét a tabella élén
Fotó: Facebook.com / TiSE

Tiszaföldvár SE–Kincsem Lovaspark Futsal 5–3 (3–3)

Tiszaföldvár: Gerhát – Sindel, Bódai, Székely D., Balla. Csere: Sándor B. (kapus), Vincze P., Sipos M., Bozsó, Polák, Szentmiklósi, Juhász Zs., Benedek Zs., Hevesi-Tóth. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Székely D. (16., 17., 38.), Szentmiklósi (19.), Sindel (33.), ill. Dósa (7.), Mészáros D. (14.), Laczkó M. (15.) 

A tápiószentmártoniak ráadásul a mérkőzés elején gyorsan háromgólos előnyre tettek szert, azonban négy perc alatt Székely Dávid duplájának és Szentmiklósi Dániel találatának köszönhetően még a szünet előtt egyenlített a TiSE. A fordulás után sokáig nem született gól a találkozón, a hajrában aztán Sindel Roland és Székely is eredményes volt, amellyel beállították a 5–3-as végeredményt.

A Tiszaföldvár továbbra is vezeti a tabellát, előnye pedig nyolc pont a második Csengerhez képest. A következő fordulóban tovább növelheti a különbséget a Tise, ugyanis épp a Csengert fogadja majd április 8-án.

A felsőház állása: 1. Tiszaföldvár 16 pont, 2. Csenger 8, 3. Kincsem Futsal 7, 4. Rubeola 6, 5. Airnergy 4 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában