Elfutott

2024.04.22. 15:30

Kirabolta egy nő az idős jótevőjét Tiszapüspökiben, furcsa helyen bújt el

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

Mészáros Géza

Az eseményről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

elkövető,rablás,police.hu
A feltételezett elkövető felkutatásában szolgálaton kívüli rendőrök is részt vettek
Forrás: Police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves nő többször kért segítséget egy nyugdíjas tiszapüspöki férfitól, aki kisebb összegekkel segített is neki. Április 20-án is megjelent a sértett házánál és buszra kért pénzt. A férfi adott 1200 forintot a nőnek, aki azonban 30 perc elteltével visszament és újból pénzt kért. 

Mivel ekkor már nem kapott, egyre agresszívebben követelt, majd hirtelen felkapta az asztalon lévő irattárcát – melyben 80 ezer forint volt – és menekülni próbált, de az idős férfi is megragadta a tárcát. A huzavona végén a férfi elesett, a nő pedig elfutott, még a kerékpárját is hátrahagyta.A feltételezett elkövető felkutatásában szolgálaton kívüli rendőrök is részt vettek, és információik alapján az egyenruhások Törökszentmiklós külterületén megállítottak egy autót, melynek hátsó ülése alatt megbújva fogták el a keresett nőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában