Tündérszépek

2024.03.26. 13:18

Fotózás: ismét kattogott a fényképezőgép – videóval

Folyamatosan érkeznek a jelentkezések az Új Néplap és a Szoljon.hu által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre. Újabb fotózást szerveztünk. Akadnak, akik barátnőjüktől kaptak kedvet, látva a korábbi évek sikerét úgy döntöttek, idén kilépnek a rivaldafénybe.

Pakainé Pusztai Nóra

Az Új Néplap és a Szoljon.hu által közösen meghirdetett Tündérszépek szépségverseny Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei mezőnye igen népesre duzzadt. A jelentkezések folyamatosak. Ebben az esztendőben azon 18 és 35 év közöttieket várjuk, akik a Jászkunságban élnek, vagy itt tanulnak. Nem kell mást tenni, mint kitölteni az adatlapot, feltölteni néhány fotót. A regionális forduló továbbjutóit telefonon értesítjük és egyeztetünk a fotózás időpontjáról. A sminkelés és hajigazítás után a tapasztalt kollégáink segítségével már készülhet is a portfólió, melyeket április 8-a után olvasóink is megtekinthetnek. A minap újabb fotózást tartottunk Kummer-Gál Kata szolnoki stúdiójában. Ezúttal a fegyverneki Négyesi Dorina érkezett hozzánk. 

tündérszépek, fotózás, szépségverseny, négyesi dorina
Négyesi Dorina a fotózáson magabiztosan pózolt
Fotó: Szoljon.hu

– A barátnőm, Oláh Melánia, aki tavalyelőtt a vármegyei fordulót megnyerte, olyan jó élményekkel tért haza és olyan sok mindent mesélt a versenyről, hogy idén úgy gondoltam én is szeretném átélni mindazt – mondta a huszonegy éves, fiatal lány.

Több szett otthoni összeállításával készült a fotózásra, melyeket magabiztosan viselt a délelőtt folyamán.

A kozmetikus végzettséggel rendelkező versenyzőt egyébként is érdekli a szépségipar a sminkelés és a műszempilla-építés világa, de most a másik oldalon is szívesen kipróbálta magát.

– Jól éreztem magam a fotózás során – mondta miközben elégedetten nézte végig a róla készült felvételeket. 

tündérszépek, fotózás, szépségverseny, négyesi dorina
Négyesi Dorina a fotózás előtt egy vagány sminkkel lett gazdagabb
Fotó: Szoljon.hu

Nevezz még most, várunk fotózásra!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Jász-Nagykun-Szolnok vármegye szépségei Heves, valamint Nógrád hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!