Hirdetés

3 órája

Tiszavirág önkiszolgáló mosoda, ahol a professzionális tisztaság és kényelem találkozik

Különleges mosási élményre vágyik? Nincs más dolga, mint ellátogatni a Tiszavirág önkiszolgáló mosodába. A Széchenyi városrészben a Piros iskola mellett igényes környezet és professzionális tisztaság várja. A mosás után makulátlan és illatos ruhákkal térhet haza otthonába.

PR cikk

A Széchenyi városrészben a Piros iskola melletti Tiszavirág önkiszolgáló mosodában bő egy óra alatt varázsolhatja tisztává és illatossá ruháit

Fotó: Mészáros János

Gyors, gazdaságos, hatékony és egyszerű mosás élményét garantálja a Tiszavirág önkiszolgáló mosoda. Szolnokon a Piros iskola mellett a legújabb technológiával felszerelt gépek segítségével lehet időt és energiát megtakarítani.

A 11 és 16 kilogrammos mosógépek bő egy óra alatt háromszor annyi ruhát varázsolnak tisztává, mint az otthoniak. És így nincs többé teregetés, birkózás a nagy textilekkel a fürdőkádban, küzdelem a ruhaszárítóval, vagy éppen a megjelenő penészfoltokkal. Mindezt úgy, hogy sem mosószerre, sem öblítőre nem kell költeni, a gépek ugyanis maguk adagolják ezeket.

Magunk és családunk egészségéért is tehetünk a Tiszavirág önkiszolgáló mosodában

Szolnokon kizárólag a Széchenyi városrészben, a Tiszavirág önkiszolgáló mosodában érhető el az a forradalmian új, ózonos tisztítási eljárás, mely során a mosógép a mosással egyidőben a fertőtlenítést is elvégzi. Egy influenzával vagy egyéb betegségekkel tarkított időszak után a legjobb választás az ágyneműk és a ruházat tisztítására is a Tiszavirág önkiszolgáló mosoda. Egy fertőtlenítő mosással sokat tehetünk magunk és családunk egészségéért. A végeredmény a tökéletesen tiszta, száraz és illatos ruha.

A mosási élmény páratlan

A szeptemberben megnyitott mosoda vendégköre folyamatosan bővül, az első tapasztalatok mind pozitívak. A használók csodálattal veszik ki a szárítógépből a tiszta és illatos ruhákat. A mosási idő alig negyven perc, mindeközben elintézheti ügyeit. A mosási címkék figyelembevételével a szárítás is mindössze körülbelül fél óra.

tiszavirág önkiszolgáló mosoda Szolnok
A Tiszavirág önkiszolgáló mosoda 11 és 16 kilogramm kapacitású gépei egyszerűen és könnyen kezelhetőek
Fotó: Mészáros János

Mikor van nyitva?

A következő hetekben hétfőtől péntekig 7:30 és 18:30 óra között, vasárnap 9 és 17 óra között, várhatóan október közepétől minden nap 6 és 22 óra között tart nyitva a Tiszavirág önkiszolgáló mosoda. 

Mennyibe kerül egy mosás?

A Tiszavirág önkiszolgáló mosoda árairól a Facebook-oldalukon is tájékozódhatnak. Azért a legfontosabbakat mi is összegyűjtöttük. Például, hogy a parkolás a Tiszavirág üzletház parkolójában ingyenes, az épület akadálymentesített.

Mosás 11 kg 2000 Ft
Mosás 16 kg 2300 Ft
Szárítás 11 kg 1900 Ft
Szárítás 16 kg 2200 Ft

A mosoda kínálata egyéb szolgáltatással bővül a későbbiekben, további gépek beszerzése is folyamatban van.
Érdeklődni, illetve időpontot foglalni személyesen, a 06-70/703-17-00-ás telefonszámon vagy üzenetben a Tiszavirág önkiszolgáló mosoda Facebook-oldalán lehet. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában