Hirdetés

Tegnap, 8:00

Egy vállalat lesz a két vízmű cégből

Szeptember 30-án a Víz- és Csatornaművek Koncessziós Zrt. Szolnok beolvad a Tiszamenti Regionális Vízművek ZRt-be.

PR cikk

A Tiszamenti Regionális Zrt. szolnoki, központi székháza a Kossuth Lajos út 5. szám alatt található.

Forrás: TRV Zrt.

Nem lesz változás a dolgozók és az ügyfelek számára

A változásról a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. kommunikációs illetékesei tájékoztatták hírportálunkat. Mint elmondták: a VCSM Zrt. munkavállalóit júliusban tájékoztatták a beolvadás részleteiről. Az állománygyűlésen elhangzott: mind a – csaknem kétszáz – VCSM-es kollégát átveszi a TRV Zrt., ugyanazokkal a bérekkel és juttatásokkal, amelyeket jelenleg is kapnak. 

A felhasználóknak a változással kapcsolatban nincs teendőjük. Ugyanazt a vizet kapják, ugyanolyan árakkal, mint eddig, a számla azonban már nem a VCSM Zrt.-től, hanem a TRV Zrt.-től érkezik. Jó hír, hogy az eddigi VCSM-es ügyfeleknek az összeolvadás után lehetőségük lesz a sokkal kényelmesebb, gyorsabb, környezetbarát digitális díjfizetést választani a csekkes befizetés helyett.

– részletezték a fontos információkat.

Az ügyfélszolgálat a mostani VCSM Zrt-nél lesz

Az illetékesek hozzátették: a két cég szolnoki ügyfélszolgálati irodája is összeolvad: a TRV Zrt. Táncsics Mihály úti irodája átköltözik a VCSM Zrt. ügyfélszolgálati helyére, a Szolnok, Vízmű út 1-es szám alá. 

A beolvadással kapcsolatos egyeztetések, átadás-átvételi folyamatok már hónapokkal ezelőtt elkezdődtek, ugyanakkor sok munka áll még a két vállalat munkatársai előtt, hogy a jövőbeni működés zökkenőmentes legyen.

– hangsúlyozták.

Ahogy korábban (jelenleg) működnek a vízmű cégek

A VCSM Zrt. működteti jelenleg Szolnok, Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Szászberek, Újszász és Zagyvarékas víziközmű-rendszereit. Emellett vizet biztosít Tószegnek és Szajolnak, valamint Tószeg, Vezseny, Tiszavárkony, Tiszajenő, Besenyszög, Jászalsószentgyörgy, Szajol és Tiszapüspöki települések szennyvizét fogadja be és tisztítja. A VCSM Zrt. felszíni vízbázisból nyeri a szolgáltatott ivóvizet az ötvenezer köbméter per nap kapacitású Szolnoki Felszíni Vízművet üzemeltetve. A vízmű fő vízbázisa a Tisza.

A TRV Zrt. Kelet-Magyarország egyik legnagyobb vízszolgáltatója, 254 településen – köztük számos Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei városban, községben – biztosítja az ivóvizet csaknem 700 ezer lakosnak. Bár Szolnokon eddig nem ez a cég szolgáltatta a vizet, a társaság központja itt található.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában