Labdarúgás

5 órája

Vármegye II.: először nyert a Kunhegyes, még várat magára a Boldogháza első gólja és pontja

A vármegye II. hatodik fordulójában szerezte meg első győzelmét a Kunhegyes, amely a Zagyvarékast múlta felül. A Besenyszög pedig először nyert hazai pályán. Az Abádszalók továbbra is hibátlan, de a Tiszapüspöki szorosan ott liheg a nyakában. A Jászboldogháza még mindig pont nélkül áll, ráadásul az első szerzett gól is várat magára. A Tiszajenő a meccs végén éledt fel, így alul maradt, a Fegyvernek pedig kétgólos előnyt herdált el.

Szoljon.hu

A hatodik fordulót rendezték meg a vármegye II.-ben, ahol a hét lejátszott mérkőzésből négyszer is vendégek győztek.

A zöld mezes fegyvernekiek hiába vezettek két góllal, csak egy pontot szereztek Jászalsószentgyörgyön a vármegye II. hatodik fordulójában
Fotó: Pesti József


Besenyszög–Túrkeve 5–1 (1–0)

Besenyszög, 100 néző.

Vezette: Sütő Zsolt.

Besenyszög: Bezzeg – Berényi, Takács Á. (Szekeres T., 62.), Virág, Héja, Nyeső, Baga (Tóth K., 74.), Berki (Kálló, 77.), Csajbók G. (Csajbók R., 74.), Gyenge, Zsidai (Kozma, 81.). Edző: Zsidai István.

Túrkeve: Halász – Pap N., Lisznyai, Molnár T., Kállai, Suszter (Piroska, 69.), Csőke (Varga K., 81.), Rapi, Fésűs-Farkas A., Fésűs-Farkas R. (Darvasi, 81.), Szórát. Edző: Jandó Ferenc.

Gólszerzők: Csajbók G. (30.), Baga (58.), Héja (65.), Nyeső (67.), Virág (76. – tizenegyesből), ill. Kállai (88.).

Kiállítva: Héja (68.).

A Besenyszög a második félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát, és először győzött hazai pályán a szezonban.

Zsidai István: – Látjuk a gödör szélét, de még hosszú az út és sok munka van, hogy egyenesbe jöjjön a csapat. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

Tudósított: Zsidai István

Tiszajenő–Újszász 2–3 (0–2)

Tiszajenő, 60 néző.

Vezette: Nagy Zoltán.

Tiszajenő: Mészáros L. – SZŐKE J., Hegyi, Tóth A., Radics (Mészáros T., 80.), Jágri, Nyuli R., LAKATOS P., Szabó N., POLGÁR, Tóth A. (Nyuli B., 55.). Edző: Márton Péter.

Újszász: Szaszkó – CSOBAI, Berkó S. (Farkas L., 54.), Kaló L., NAGY S. (Berkó A., 61.), Szarvák, Kanalas (Szűcs J., 86.), Sipos Zs., Mondok, Kaló G., KONKA. Edző: Szűcs József.

Gólszerzők: Szőke J. (75.), Lakatos P. (87.), ill. Sipos Zs. (23., 47.), Kaló L. (38.).

A hazai csapat az első félidőben nagyon rosszul állt hozzá a mérkőzéshez, a másodikban viszont bebizonyította, hogy miért áll előkelő helyen a tabellán, de ekkor már a szerencse sem állt a csapat mellett.

Márton Péter: – Egy rossz első félidő után a másodikban már mutattunk valamit. Szinte egykapuztunk, visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos a pontot érő helyzetünk az utolsó percben kimaradt. A sokkal szerencsésebb csapat nyert. Gratulálok az ellenfélnek!

Szűcs József: – Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk, ami az elmúlt két meccsen kimaradt, azt most sikerült berúgni. Ha kicsit jobban összpontosítunk, akkor akár több góllal is vezethettünk volna az első félidőben. A hazaiak első találata felspanolta őket, de úgy gondolom, megérdemeltük a három pontot.

Tudósított: Polgár Lajos

Kunhegyes–Zagyvarékas 2–1 (0–0)

Kunhegyes, 100 néző.

Vezette: Járdán Lajos.

Kunhegyes: Csík – Kiss A. (Rózsa S., a szünetben), Molnár M., DOBOS (Tyukodi N., 88.), SZABÓ B., Imre Z., Kocsis T., CSÖRÖGI, Házi M. (Tyukodi M., 73.), Házi D. (Tyukodi R., 84.), HÁZI CS. Edző: Rózsa István.

Zagyvarékas: Csák – Lesták, Pető, Major (Nagy D., 74.), Czibak, Kanalas, Ábel P., Serbán, Czékus (Végh B., 62.), Lengyel, Suki. Edző: Ábel Péter.

Gólszerzők: Dobos (59.), Szabó D. (69.), ill. Ábel P. (78.).

Két nagyon elszánt csapat találkozott. Az első percektől kezdve feszülten zajlott a mérkőzés, aminek a végén a hazai csapat örülhetett.

Rózsa István: – A játék képe alapján úgy gondolom, hogy megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Ábel Péter: – Gratulálok a hazai csapatnak!

Tudósított: Rózsa István

Kunmadaras–Tiszapüspöki 1–6 (1–3)

Kunmadaras, 50 néző.

Vezette: Barna Péter.

Kunmadaras: PAPP J. – Botos, Tóth K., Kelemen, Burai, Szabó J., Lázók A., ID. RÓZSA S., Jász (Szabó Z., 50.), SZÍVÓS, ifj. Rózsa S. Edző: Rózsa István.

Tiszapüspöki: Farkas – IFJ. PINTÉR I., Suri (Polyák, 60.), Kállai D. (Rupa, 60.), KUTUS (Simon O., 85.), Lukács R., KOVÁCS R. (Nagy A., 73.), ID. SZEDLÁK Z., Angyal, IFJ. SZEDLÁK Z. (Lukács D., 81.), Id. Pintér I. Edző: Lukács Kálmán.

Gólszerzők: Botos (15.), ill. ifj. Szedlák Z. (3.), Kutus (4., 59.), id. Szedlák Z. (28.), Lukács R. (50.), Rupa (84.).

Sportszerű mérkőzésen a vendégcsapat akarata érvényesült.

Rózsa István: – Tartalékosan álltunk ki, köszönöm azoknak a játékosoknak, akik részt vettek a mérkőzésen, és gratulálok a megye II. legjobb csapatának!

Lukács Kálmán: – Egy nehéz talajú pályán, jó iramú mérkőzésen a helyzeteink egyharmadát berúgtuk, így is fölényesen nyertünk. Készülünk a következő megméretésre. Gratulálok a csapatomnak!

Tudósított: Rózsa István

Jászboldogháza–Jászárokszállás 0–3 (0–2)

Jászboldogháza, 100 néző.

Vezette: Halgat János.

Jászboldogháza: Pádár – Gömöri, Káposztás, Eszes, Farkas L. (Józsa, 72.), Racs (Trangusz, 81.), Nagy P., Kalota, Pomázi (Pomaházi, 76.), Bodor (Nagy M., 53.), Tóth B. (Elek, a szünetben). Edző: Bodor Máté.

Jászárokszállás: Kádár – POLYÁK, Ördög Zs., KOVÁCS T., Farkas M. (Susányi, 52.), Csikós T., Major L. (SÜVEGES, 63.), ÉLIÁS (ÖRDÖG P., 74.), HOPKA (BOBÁK, 74.), Major Zs., Váradi (Kresmarik, 63.). Megbízott edző: Csikós Tamás.

Gólszerzők: Éliás (23.), Kovács T., (41.), Csikós T. (61.).

A hazai csapat null nullnál két óriási helyzetet hagyott ki, ez megbosszulta magát, mert ha szerencsével is, de két gólt is szerzett a vendég együttes az első félidőben. Összességében megérdemelten nyert a Jászárokszállás.

Bodor Máté: – Megpróbáltunk mindent, de ez még mindig kevés volt a pontszerzéshez.

Csikós Tamás: – Magabiztos győzelmet arattunk, bár van hiányérzetem a sok kimaradt helyzet miatt. Örülök, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a mérkőzést, illetve szeretnék gratulálni a csapatnak és a rutinos játékosoknak góljaikhoz!

Tudósított: Bodor Máté

Tiszaszőlős–Abádszalók 0–3 (0–1)

Tiszaszőlős, 170 néző.

Vezette: Skultéti Csaba.

Tiszaszőlős: Szilágyi – Rózsa J., Hajnal. Muliter M., Czinege N. (Horváth Zs., 66.), Pékó (Jónás, 66.), Muliter L., Czinege V., Soltész (Turó, 66.), Muliter Z. (Tóbis, 80.), Báder. Edző: Háden József.

Abádszalók: Varga V. – HALAS M., Gál G. (Farkas J., 72.), OLÁH L., Dányi, JUHÁSZ A. (Csonka, 87.), Horváth Sz., HALAS A., VARGA S., Csukodi Gy. (PATAKI G., 80.), Szóládi (Farkas D., 82.). Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Juhász A. (9., 65., 68. – a másodikat tizenegyesből).

A rossz idő ellenére szépszámú közönség látogatott ki a mérkőzésre, és a vendégcsapat magabiztosabban állt bele a meccsbe, a helyzeteiket is jobban értékesítették, így tovább tudták folytatni a menetelésüket.

Háden József: – Bár a lelkesedésünkkel nem volt probléma, nem sikerült kihasználni az ellenfél gyenge pontjait, így most egy simának tűnő vereségbe szaladtunk bele.-Ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak, akik mindent megtettek azért, hogy meccsben maradjunk, de ez most nem sikerült.

Lajos Tibor: – Nagyon jól kezdtük az első félidőt, utána kicsit átvettük az ellenfél játékát, de mind játékban, mind eredményben úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk a kicsit eldurvuló mérkőzésen.

Tudósított: Szabó István

Jászalsószentgyörgy–Fegyvernek 2–2 (1–2)

Jászalsószentgyörgy, 150 néző.

Vezette: Gönczi Pál.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Ronyecz (Lázár M., 64.), Fajka Á., Kobela, Kónya, Bathó (Füleki, 77.), Fekete T., Szabó Z., Fogler (Serfőző A., 71.), Tóth G., Farkas I. Edző: Ronyecz Imre.

Fegyvernek: KORPÁS – Szász, SZABÓ M., CSORTOS (Kerepesi, 86.), Simon G. (Náhóczki, 71.), Domán, BOHÁCS M., Karikó, BALLÓK, Pápai, Molnár Zs. (Fehér L., 79.). Edző: Erdei Gábor.

Gólszerzők: Fogler (36.), Szabó Z. (70. – tizenegyesből), ill. Domán (17.), Karikó (33.).

Kiállítva: Pápai (90+4.)

Nehéz talajú pályán jó mérkőzést játszott egymás ellen a két csapat.

Ronyecz Imre: – Egy nehéz talajú pályán, megmutatva az akaratunkat sikerült kétgólos hátrányból felállnunk és itthon tartanunk egy pontot. Gratulálok a csapatomnak!

Erdei Gábor: – A labdarúgásra nem éppen megfelelő talajú pályán, úgy gondolom, mi futballoztunk jobban, megérdemeltük volna a győzelmet, de elvettek tőlünk két pontot. Gratulálok a csapatomnak!

Tudósított: Erdei Gábor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában