Darts

2 órája

Turai Krisztina és Kovács Tamara is a legjobb dartsosok között

A hétvégén rendezték az egyéni Steel Nemzeti Bajnokság hatodik fordulóját, valamint a páros versenyeket is a Budapesten.

Kiss Ádám

Turai Krisztina három, Kovács Tamara pedig egy érmet szerzett a hétvégén a Steel Nemzeti Bajnokság hatodik fordulójában a Budapest Honvéd vívócsarnokában.

Turai Krisztina, Kovács Tamara
Turai Krisztina (balra) és Kovács Tamara is eredményesen szerepelt a hétvégi bajnoki fordulón
Forrás:  Magyar Darts Szövetség Facebook-oldal

A rákócziújfalui Turai Krisztina a negyeddöntőig menetelve lett harmadik az egyéni bajnokságon, majd az egyéni ranglistapontszerző versenyen mind a négy meccsét megnyerve került aranyérem a nyakába. Végül pedig a páros versenyek során a szolnoki Kovács Tamarával zsebelték be a bronzérmet a Honvéd Auróra játékosai.

Pihenésre ezúttal nincs időnk, már a WDF World Masters helyszínén vagyunk.

– Nehéz versenyeken vagyok túl, mind lelkileg, mind pedig magabiztosság terén, így nagyon pozitív élmény volt ez a hétvége – mondta hírportálunknak Kovács Tamara. – Úgy lettünk harmadikok, hogy a későbbi bajnok páros ellen 2–1-re is vezettünk, azonban nem sikerült kihasználni a lehetőségeinket, de az egész torna kiélezett küzdelmeket hozott – akár a bajnoki cím is meglehetett volna –, de összességében elégedetten jöttem el a tábla elől.

 

– Nagyon jól éreztem magam a versenyen, poziítv élmény, néhe versnyeken vagoyk túl, lelilk, magabiztosság terén is. Úgy lettünk harmadikok, hogy a bajnoki víme t megnyerő páros ellen 2-1re vezettünk, nem sikerült kihasználni a lehetőségeket. NAgyon kiélezett verseyn volt, elégedettek lehetünk, meglehetett volna a bajnoki cím is, elégedetten jöhettem el a tábla elől.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában