Labdarúgás

2 órája

Hibátlan maradt a TiSE, zárkózott a Tiszafüredre a Tószeg KSE

A harmadik fordulójánál jár már a vármegyei női keresztpályás bajnokság. Hétvégén az I. csoport küzdelmeit Abádszalókon, míg a II. csoportét Tiszaföldváron rendezték.

Kovács Levente

A vármegyei női bajnokság I. csoportjában Abádszalókon találkoztak a csapatok, ahol a Tiszafüred ugyan veretlen maradt, hibátlan mérlegét viszont elveszítette, miután 1–1-es döntetlent játszott a Fegyvernekkel. Legfőbb üldözője, a Tószeg KSE viszont nem hibázott, a Karcagnak öt, az Abádszalóknak pedig három gólt is lőtt, miközben egyet sem kapott. A Fegyvernek pedig a Füred elleni bravúrpontja mellett a Karcagot minimális különbséggel győzte le (1–0) és tartja harmadik helyét a tabellán.

A Tószeg KSE női csapata nyolc gólt szerzett és egyet sem kapott a vármegyei női keresztpályás bajnokság harmadik fordulójában
Fotó: Mészáros János

A II . csoport küzdelmeit Tiszaföldváron rendezték, a házigazda pedig két jászsági csapatot is legyőzve tartotta meg százszázalékos mérlegét. A Tehetség SE tehát elszenvedte első vereségét, igaz, két legjobb góllövője, Ádám Réka és Szabó Zsuzsanna nélkül utazott a Tiszazugba. 

Eredmények: 

I. csoport: Kunmadaras–Abádszalók 2–3, Karcag–Fegyvernek 0–1, Tószeg–Karcag 5–0, Fegyvernek–Tiszafüred 1–1, Kunmadaras–Tiszafüred 1–2, Abádszalók–Tószeg 0–3.

II. csoport: Öcsöd–Jászfényszaru 0–5, Kunszentmárton–Tiszakécske 0–3, Jászfényszaru–Tiszaföldvár 1–2, Tiszaföldvár–Tehetség 2–1, Tiszakécske–Öcsöd 4–0, Kunszentmárton–Tehetség 0–5.

A csoportok állása:

I. csoport: 1. Tiszafüred 16 pont, 2. Tószeg 15, 3. Fegyvernek 13, 4. Abádszalók 6, 5. Karcag 3, 6. Kunmadaras 0 pont.

II. csoport: 1. Tiszaföldvár 18 pont, 2. Tehetség 13, 3. Tiszakécske 10, 4. Jászfényszaru 8, 5. Kunszentmárton 3, 6. Öcsöd 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában