Futsal

2 órája

Sikerrel tért vissza a homoki sportcsarnokba a Tiszaföldvár SE

Nagyjából tíz hónap után tért vissza a homoki sportcsarnok falai közé a Tiszaföldvár SE, hogy fogadja ellenfeleit az NB II. Keleti csoportjában. A tiszazugiak amikor elköszöntek otthonuktól a MEAFC-Miskolccal találkoztak, majd a felújítást követő első meccsen is a borsodiakat fogadták és győzték le.

Kovács Levente

Ismét saját csarnokában léphetett pályára a Tiszaföldvár SE az NB II. Keleti csoportjának negyedik fordulójában, miután befejeződtek a Homoki Általános Iskola sportcsarnokának felújításai munkálatai.

Tiszaföldvár SE, homoki sportcsarnok, futsal, NB II.
Győzelemmel avatta fel a felújításon átesett homoki sportcsarnokot a Tiszaföldvár SE
Fotó: Facebook.com / TiSE

A Tiszaföldvár futsal csapata utolsó mérkőzését Homokon 2023. december 18-án játszotta a MEAFC-Miskolc ellen, a meccset pedig 6–4-re megnyerte, majd az előző szezon tavaszi felén pedig Kunszentmártonban fogadta ellenfeleit. Érdekesség, hogy a felújítást követően is a miskolciak voltak a földváriak első riválisai, Bozsó Lászlóék pedig bíztak benne, hogy sikerülhet majd hasonló eredményt elérni, mint a legutóbb.

Tiszaföldvár SE–MEAFC-Miskolc 7–3 (4–1)

Tiszaföldvár, Homoki Általános Iskola Sportcsarnok, vezette: Szűcs László (Medovarszki J., Nemczov M.)

Tiszaföldvár: Sándor B. – Székely, Balla, Ficsor, Hevesi-Tóth. Csere: Légrádi (kapus), Volyák, Sipos M., Vincze P., Bozsó, Pintér V., Bódai, Benedek Zs., Kasik. Edző: Bozsó László.

A Tise Gólszerzői: Székely (7.), Volyák (13., 38.), Hevesi-Tóth (17.), Bódai (20.), Kasik (28.), Sipos M. (28.).

A vendégek meglepték a földváriakat azzal, hogy fiatal és lendületes csapattal érkeztek, melynek köszönhetően megszerezték a vezetést is. Jól reagált erre a TiSE és egy perc alatt sikerült egyenlíteni, majd a félidőig háromgólos előnyt kidolgozni. A tiszazugiak védekezése egészen az utolsó két percig működött jól, ezt követően egy rossz kapuskihozatal és egy koncentrációs hibából a végén még két gólt kaptak, ez viszont már csak eredmény kozmetikázására volt elég, magabiztos sikert aratott ugyanis a Tiszaföldvár (7–3), és átvette a vezetést a tabellán.

Bozsó László: – Örülünk, hogy visszatértünk a „homoki barlangba”, szép környezetben, szépen felújított csarnokban játszhattunk, és sikerült mindezt egy értékes győzelemmel megünnepelni. Az utolsó két gól, amit kaptunk elkerülhető lett volna, viszont így is megérdemelt, nagyarányú sikert arattunk.

A negyedik forduló további eredményei:

Nyírség FC–NNC Frogs 7–2, Csenger–Dunakeszi 7–12, Gyöngyös–Maglód 1–2, Kincsem Futsal–Kazincbarcika 4–1.

Az NB II. Keleti csoport állása:

1. Tiszaföldvár 10 pont, 2. Kincsem 9 (21–11), 3. Csenger 9 (27–23), 4. Dunakeszi 7, 5. Nyírség FC (34–19) 6, 6. Kazincbarcika (15–17) 6, 7. Maglód (7–13) 6, 8. Gyöngyös 4, 9. NNC Frogs 1, 10. MEAFC-Miskolc 0 pont.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában