Labdarúgás

9 órája

Ismét előnyből kapott ki a Szolnoki MÁV

Csakúgy, mint a múlt héten a Tiszakécske ellen, az NB III. tizenkettedik fordulójában is hiába vezetett a Szolnoki MÁV Szegeden, a nehéz talajú pályán a birkózásban és a pontos lövések terén is jobb csongrádiak végül győztesen kerültek ki a párharcból.

Jegesi László

Két idegenbeli győzelem után első hazai mérkőzésén vereséget szenvedett a Szolnoki MÁV a Tiszakécske ellen múlt vasárnap. Pedig közel állt az újabb sikerhez, ám az előző szezonban még az NB II.-ben játszó vendégek a hajrában fordítani tudtak. A mostani meccs a Szeged ellen sem tűnt sétagaloppnak a jól, de kiszámíthatatlanul szereplő újonc otthonában.

Szolnoki MÁV, NB III., Szegedi VSE, labdarúgás, Iván Milán
Iván Milán (labdával) góljával még vezetett a Szolnoki MÁV
Fotó: Mészáros János

NB III. Délkeleti csoport, 12. forduló

Szegedi VSE-G-Falc Kft.–Szolnoki MÁV FC 3–1 (1–1)

Szeged, Vasutas Sporttelep, 100 néző, vezette: Maml Zoltán (Csákó, Balogh B.)

Szolnok: Csáki – Barna V. (Bathó, 75.), Dudok (Sitku, 75.), Tisza, Kópis – Bogdán B.,  Lengyel B. (Dékány, 88.), Demeter (Szabó Zs., 88.), Csanádi P. (Lengyel G., 65.) – Annus, Iván M. Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Oravecz (25.), Rádai (57.), Ábrahám-Fúrós (87.), ill. Iván M. (20.)

A vendég Szolnok szerezte meg a vezetést, de egy védhetőnek tűnő távoli szabadrúgásból nagyon hamar egalizált a Szegedi VSE (1–1). Ezt követően Annus Árpád lábában volt az újabb találat, de a támadó nem tudott élni a lehetőséggel.

A folytatásban egy szerencsétlenül pattanó labdából újabb óriási gólt rúgott az újonc gárda (2–1), ám ez sem szegte a MÁV játékosok kedvét. Tisza Kálmán révén ismét egyenlítési lehetőséghez jutottak, de ezt sem sikerült értékesíteni. A kontrákra apelláló SZVSE a végén még kihasznált egy helyzetet az ismét rossz szériába került Szolnok ellen (3–1), így – látszólag – magabiztos sikert aratott.

Horváth Csaba: – A  nehéz talajú pályán rosszul jöttünk ki a mérkőzés forduló pontjaiból. A hazai oldalon jól sikerültek az átlövések, míg mi a legnagyobb helyzeteket is elpuskáztuk. Több volt ebben a mérkőzésben ennél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában