Labdarúgás

4 órája

Útjára indult a focilabda a kispályás bajnokságban

Nemrégiben átadták a Tiszaligeti Stadion új műfüves játékterét. Emiatt rendhagyó módon csak október első napjaiban indult útjára a focilabda a szolnoki kispályás bajnokság 2024–2025-ös szezonjában.

Varga Csaba

A szolnoki kispályás bajnokság mostani évadára 39 csapat nevezett, továbbra is három osztályban, valamint a szeniorok mezőnyében folynak a küzdelmek. Az első osztályban nyolcan indulnak, a meccseket keddi napokon rendezik, a másodosztályban idén kilenc együttes lesz érdekelt, amelyek csütörtökönként játszanak, a harmadikban 16 gárda lép pályára pénteki napokon, míg a szeniormezőny hat csapata szerdai napokon találkozik egymással.

szolnoki kispályás bajnokság, labdarúgás
Előző héten rendezték a szolnoki kispályás bajnokság első fordulóját
Fotó: szolsport.hu

A szolnoki kispályás bajnokság nyitó fordulójának eredményei: 

I. osztály: GÉF-PRO–Papírforma 2–2, Fire Oil–AMT 6–1, Laune–Bad Boys 1–0, Mozaik Kerámia–Csontos 2–4. 

II. osztály: Vád-Law–Non Stop Vill Team 0–7, SRS–Nesztor Autó 2–1, ODBE-Cafe Corso–Build & Job Holding Kft. 2–2, Team Zero–Fegyi Brothers 4–6.

III. osztály: Világtalanok SC–Nuskovfitt 3–2, Bőrizomtömlő–Drenik 3-4, Besenyszög–Trakció 1–2, Grundfoci–Kovács Tüzép 2-0, Himbi-Limbi–Ball-eset 11–1, Kés Villa Real–Street-foot 6–3, Jfc All Stars– Szarkák 3–0, Reflux FC– Népsport 5–4.

Szeniorok: Oldsmobile–Műszol 3–3, HYAB 4 Cent–Fire Oil 7–3, Castrum-Ex–Stabil FC elhalasztva.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában