Kosárlabda

3 órája

Oliver Vidin: Az első féldiőben nem játszottunk rosszul

A Szolnoki Olajbányász szerdán tizenhat pont különbséggel kikapott a PAOK-tól a FIBA Európa-kupa harmadik fordulójában. A találkozó után Oliver Vidin edző elmondta, csapata az első két negyedben még tartotta a lépést a görögökkel, Marcus Lewis sérülése után viszont elfogyott a csapat.

Kovács Levente

Az NHSZ-Szolnoki Olajbányász szerdán 82–66-ra kikapott a görög PAOK együttesétől a FIBA Európa-kupa harmadik fordulójában. A találkozót követően Oliver Vidin edző értékelte a látottakat.

Oliver Vidin, Szolnoki Olajbányász, kosárlabda
Oliver Vidin addig rendben volt a csapata, amíg teljes létszámban játszhattak
Fotó: Kiss János/ MW-archív

– Az első félidőben nem játszottunk rosszul, de akkor még hosszabb volt a kispadunk, ám sajnos Marcus Lewisnak valószínűleg eltört egy bordája a nagyszünet előtt – nyilatkozta Oliver Vidin a meccset követően. – Ezután már jóval nehezebb helyzetbe kerültünk, a PAOK hat, mi csak három légióst küldhettünk pályára, ez óriási különbség. Amíg teljes létszámban, a tervezetteknek megfelelően játszhattunk, addig alapvetően rendben voltunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában