Labdarúgás vármegye I.

9 órája

Megsemmisítő csapást mért a Mezőtúr a Tószegre

Félidőnként három-három szerzett góllal a Mezőtúr hazai pályán nyert a vármegye I. kilencedik fordulójában.

Szoljon.hu

A Tószeget kellett legyőznie a Mezőtúrnak ahhoz, hogy tartsa a lépést az éllovas Törökszentmiklóssal a vármegye I.-es tabella második helyén.

Mezőtúr, Tószeg
Bejött a papírforma, a zöld mezes Tószeg ezúttal nem tudta megállítani a Mezőtúrt
Fotó: Mészáros János

Mezőtúr–Tószeg 6–0 (3–0)

Mezőtúr, 130 néző.

Vezette: Szénási Gábor.

Mezőtúr: Török – Keő, VADÁSZ, BONTOVICS (Balogh Zs., 72.), PESTI, SUSA, Nagy Cs. (Ujlakány, 20.) (Palatinusz, 30.), Czakó (Kántor, 63.), Rentler, PÁPAI, Nagy S. Edző: Erdősi Gyula.

Tószeg: Szabó B. – Kovács T., Strempel (Tóth Z., a szünetben), Pongrácz, Gazdag (Szőke G., 64.), Balogh D. (Hasznos, 78.), Kiss B., Felföldi, Tóth K., Boldizsár, Urbán-Szabó (Kovács G., 72.). Edző: Urbán-Szabó Viktor.

Gólszerzők: Pesti (4., 71.), Nagy S. (37.), Rentler (49., 85. – az elsőt tizenegyesből), Bontovics (50.).

Az első félidőben kifejezetten jó iramú és színvonalú mérkőzést játszott a két csapat. A hazaiak jó ütemben lőtték a gólokat, az első félidő alapján semmi nem utalt arra, ami a másodikban történt, ahol már csak a gólarány volt a kérdés.

Erdősi Gyula: – Végre mi jöttünk ki jól a fordulópontokból, az első félidőben teljesen ki-ki mérkőzés volt, a másodikban viszont végre kiszolgáltuk a közönségünket.

Urbán-Szabó Viktor: – Ismét elhagytuk a Tószeg táblát, az eredmény ezt hűen tükrözi. Harminc percig futballoztunk, utána csődöt mondott a csapat. Gratulálok a Mezőtúrnak!

Tudósított: Erdősi Gyula

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában