Labdarúgás

9 órája

Értékes három pontot szerzett a Martfűi LSE

Már a találkozó elején vezetést szerzett a Martfűi LSE a BKV Előre ellen és ugyan akadtak nehézségei a mérkőzés folyamán, győzelmével nagyon értékes három pont birtokába jutott.

Jegesi László

Az eredmények alapján úgy tűnik, hogy a Martfűi LSE leginkább a hazai meccsekre koncentrál. Céljai között is közönsége igényeinek maximális kielégítése szerepel, persze ez nem zárja ki, hogy idegenből is csipegessenek pontokat. Az utóbbi kettő meccsen azonban ez nem sikerült, sőt Szegeden legutóbb nagy zakóba futott bele csapatuk. Szerették volna ezt kijavítani, Koncz Zsolt edző egyértelműen győzelemre tört csapatával.

NAGY3508
Zsinórban elszenvedett három vereség után ismét nyerni tudott a Martfűi LSE
Fotó: Nagy Balázs

NB III., Délkeleti csoport, 11. forduló

Martfűi LSE–BKV Előre 3–2 (1–1)

Martfű, 200 néző, vezette: Török Mihály (Juhász B., Hovanecz M.)

Martfű: Sándor B. – Draskóczi, Mészáros Gy. (Lakatos K. 68.), Ladányi, Kasik – Pintér V. (Desnica, 68.), Kinyig (Hevesi-Tóth, 90+2.), Balla, Vincze P. – Székely D., Kriska (Polónyi 75.). Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Kinyig (3.), Székely D. (62., 66.), ill. Kerék (45+4. – tizenegyesből), Mile (79.)

Egy gyors szabadrúgásgóllal indított a Martfű, ami után zömmel a mezőnyben folyt tovább a játék. Akadtak problémái a védekezéssel a hazai gárdának, ennek ellenére nem alakult ki komoly helyzet a kapujuk előtt az ellenfelüknek sem. A félidő hajrájában egy büntetővel mégis sikerült kiegyenlítenie a fővárosi együttesnek.

A folytatásban szép támadásokat követően Székely Dávid duplájával kétgólosra hízlalta előnyét a vendéglátó, amire csak a hajrában volt válasza a BKV Előre csapatának. Az egyenlítésre is volt sanszuk az utolsó percekben, de Koncz Zsolt együttesének sikerült megőriznie minimális előnyét.

Koncz Zsolt: – A sorrendben elszenvedett három vereség után fontos volt, hogy itthon tartsuk a három pontot. A csapat jól reagált a szerkezetváltásra és igen értékes győzelmet aratott.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában