Labdarúgás

2 órája

Idén is összegyűltek Krajcs Gábor emlékére

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a fiatalon elhunyt Krajcs Gábor emléke előtt tisztelgő utánpótlástornát.

Kiss Ádám

A Krajcs Gábor Emléktorna rendezője – sok más viadalhoz hasonlóan – ezúttal is a Szanda „Focisuli” SE volt, és a tiszaligeti fedett műfüves pálya adott otthont a meghívott csapatok mérkőzéseink.

Krajcs Gábor Emléktorna
A Krajcs Gábor Emléktorna díjátadója
Forrás:  Beküldött fotó

– A Dunától keletre komoly sportdiplomáciai ismertséget szereztünk az elmúlt években azzal, hogy a mi egyesületünk karolta fel a Kolláth Béla, az Ulviczki Mihály és a Czirnák László emléktornát is – mondta hírportálunknak Gönczöl Ferenc, a tornák fő szervezője. – Ezúttal az volt a célunk, hogy elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei csapatokat hívjunk meg. Kivételt képzett a Tiszakécske együttese, amely klubbal a téli teremtornák során is szorosan együtt szoktunk működni. 

A résztvevő nyolc csapatot két csoportba sorolták, így az A-jelű négyes tagja volt a Lurkó Focimánia, a Tiszaföldvár, a Szanda „Focisuli” és a Tiszakécske, míg a B-jelű kvartettbe a Törökszentmiklós, a Tehetség SE, a Karcag és a Rákóczifalva kerültek. 

Az első három helyezett csapat kupával és érmekkel gazdagodott, a tornán különdíjakat is kiosztottak, valamint jóízűt falatoztak a gyermekek a csokitortából is. 

A Krajcs Gábor Emléktorna végeredménye:

  1. Tehetség SE,
  2. Tiszaföldvár SE,
  3. Lurkó Focimánia,
  4. Karcag SE,
  5. Szanda Focisuli,
  6. Tiszakécske,
  7. Törökszentmiklósi FC,
  8. Rákóczifalva SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában