Labdarúgás, NB II.

2 órája

Csábi Józsefet kiállították, először nyert Pintér Attila a Vasassal

Az NB II. tizedik fordulójában a Vasashoz látogatott a BVSC, amely összecsapáson Pintér Attila megszerezte első győzelmét a Vasas kispadján a kinevezése óta, Csábi Józsefet pedig kiállították.

Kiss Ádám

Megszerezte első győzelmét a Vasas kispadján Pintér Attila, a szenvedő fél épp a Csábi József által irányított BVSC volt. A szolnoki szakembert a mérkőzés 92. percében második sárga lappal kiállítottak. A mérkőzésen az angyalföldiek jutottak vezetéshez, majd a zuglói egyenlítés után a 75. percben alakult ki a végeredmény, 2–1.

Csábi József
Csábi Józsefet kiállították a Vasas ellen, eltiltásra számíthat
Fotó: Szucs Attila / Forrás: bvsc.hu

 

Tíz gól született a Kisvárda és a Gyirmót összecsapásán az NB II. tizedik fordulójában. Már az első félidőben eldöntötték a találkozót a szabolcsiak, 5–1-el vonultak a szünetre a csapatok, majd 6–1-es állás után némileg visszajött a meccsbe a Gyirmót, három gólt is szerzett, de csak szépíteni tudott, 6–4.

Novák Csanád gólja is kellett ahhoz, hogy a Szeged megszakítsa négy meccse tartó nyeretlenségi szériáját, szeptember eleje óta csak döntetlent játszott a Tisza-parti együttes. Ezúttal azonban 2–0-ra győzte le hazai pályán a Békéscsabát, a korábbi Szolnoki MÁV-os gólvágó a 65. percben volt eredményes.

A Budapest Honvéd továbbra sem találja az őszi ritmust, hetedik vereségét gyűjtött be a bajnoki címre és a feljutásra is esélyes, újonc Szentlőrinc vendéglátójaként (1–0), ezzel jelenleg is a kiesőzónában tanyázik.

A forduló eredményei

Budafok–Csákvár 2–1, Kisvárda–Gyirmót 6–4, Ajka–Kazincbarcika 1–1, Kozármisleny–Soroksár 1–1, Tatabánya–Mezőkövesd 0–2, Vasas–BVSC 2–1, Szeged–Békéscsaba 2–0., Bp. Honvéd–Szentlőrinc 0–1.

Az NB II. tabellája

NB II. tabella
Az NB II. tabellája
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában