Vízilabda

3 órája

Először vesztett pontokat idén a Ceglédi VSE

Nem tudta megőrizni hibátlan mérlegét a Cegléd vízilabda OB I/B-s csapata, az idei szezon negyedik mérkőzésén három góllal alulmaradt a Szombathely otthonában.

Jegesi László

A mérkőzés első felében jól tartotta magát a Ceglédi VSE, úgy tűnt, hogy a hosszú út nem vont el energiát a játékosoktól. Az első negyedben kétszer is vezetett már Sűrű Dezső csapata, de a következő felvonásban már a szombathelyi oldalon volt az előny, ennek végére azonban még sikerült egyenlítenie a vendégeknek. A fordulás után újból meglógott a hazai gárda, több, blokkról megpattanó labda került a hálójukba, a másik oldalon viszont jellemző módon kapufákig jutott a CVSE. A záró negyedben már néggyel is ment az AVUS, amit behozni nem, csak megközelíteni tudtak a vasutasok.

Water,Polo,Action,In,A,Swimming,Pool
Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock

AVUS–Ceglédi VSE 13–10 (2–2, 4–4, 3–1, 4–3)

Szombathely, 50 néző, vezette: Horváth József, Császár Attila.

Cegléd: Hörömpő – Magyar B. 2, TURCSÁNYI 3, dr. Simon, BALOGH M. 3, Pataki 1, Reményi 1. Csere: Kecskeméti, Hajdú, Lugosi, Gujka, Leé, Rajna, Veres. Edző: Sűrű Dezső.

Gól – emberelőnyből: 2/1, ill. 4/3.

Gól – büntetőből: 1/1, ill 0/0.

Sűrű Dezső: – Ez egy olyan mérkőzés volt, hogy ha reggelig játszunk, akkor sem tudtunk volna nyerni.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában