Labdarúgás

3 órája

Bravúros kenderesi győzelem a Mezőtúr ellen

Csillag Sándor csapata a vármegye I. tavalyi bronzérmese ellen tartotta otthon a három pontot.

Szoljon.hu

A második félidő döntött a mérkőzésen, amely után a Kenderes megszerezte szezonbeli negyedik győzelmét.

Football.,The,Ball,Flies,Into,The,Net,Gate
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Kenderes–Mezőtúr 2–0 (0–0)

Kenderes, 150 néző.

Vezette: Skultéti Csaba.

Kenderes: NAGY I. – Kéki (Sipos B., 63.), PENTI, Baktai (Csala, 83.), BAJNÓK (Hetrovicz, 90.), Kálai (Tóth R., a szünetben), Dáné Sz., FARKAS N., Balla (Kolompár, 88.), VÁRADI, Lisznyai. Edző: Csillag Sándor.

Mezőtúr: Török – Keő (Ujlakány, 83.), Vadász, Bontovics (Nagy S., 75.), Pesti, Susa, NAGY CS., Czakó, Rentler (Kántor, 75.) Kemenczés, Pápai. Edző: Erdősi Gyula.

Gólszerzők: Bajnók (65.), Penti (83.).

A vendégcsapat kezdte jobban a mérkőzést, Pesti Zoltán jó megindulásaiban folyamatosan veszélyes szituációk alakultak ki a Kenderes kapuja előtt, de a hősiesen védekező hazaiak mindig kisegítették egymást, ha más nem, akkor Nagy Ivó védett.

A második félidőt sokkal támadóbban kezdte a Kenderes, és egy remek egyéni teljesítmény után Bajnók Imre meg is szerezte a vezetést. A gól után egy másik mérkőzés kezdődött, a vendégek elbizonytalanodtak, a hazaik magabiztossá váltak, és egy szép kontratámadás végén Penti Roland duplázta meg az előnyt.

Csillag Sándor: – Szívvel, lélekkel, egy csapatként, egymást segítve szép győzelmet arattunk.

Erdősi Gyula: – Az első félidőben jól kezdtük a találkozót, jöttek is a helyzetek sorban, amiket sajnos kihagytunk, pedig ott lezárhattuk volna a mérkőzést. A második játékrészben a Kenderes csapata a gól után feljavult, és megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Tudósított: Mikes Krisztián
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában