Labdarúgás

2024.09.04. 07:00

A vármegyei kupában is pályára lépnek a csapatok

Szerdán megkezdik szereplésüket a csapatok az Almási János Vármegyei Kupában. Összesen tizenkilenc párharcot rendeznek az első fordulóban, ebből tízet szerdán, kilencet pedig egy héttel később, szeptember 11-én játszanak le.

Kiss Ádám

A vármegyei kupa párosításait területi alapon sorsolták ki, emiatt több derbit és szomszédvári csatát is rendeznek majd. Ebből a körből a tavalyi kiírás legjobb négy csapatából három kimarad (a Törökszentmiklós, a Szajol és a Jászfényszaru), és erőnyerőként csak később csatlakozik majd a küzdelmekhez.

Vármegyei kupa
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

A mérkőzések kilencven percig tartanak, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, de ha ugyanabban a bajnokságban szerepelnek, akkor tizenegyesrúgások döntenek. Valamennyi mérkőzés 17 órakor kezdődik, három mérkőzés viszont – hírportálunk információi szerint a hazai csapatok kérésére – elmarad.

A szerdai játéknapjának párosítása (zárójelben az osztály): Kunszentmárton (I.)–Rákóczifalva (I.), Tiszapüspöki (II.)–Tószeg (I.), Jászárokszállás (II.)–Jászberény (I.), Jászszentandrás (III.)–Jánoshida (I.), Jászjákóhalma (III.)–Jászboldogháza (II.), Tiszaszőlős II.)–Tiszaszentimre (I.), Kunhegyes (II.)–Kunmadaras (II.). Elmarad: Kengyel (III.)–Mezőtúr (I.), Kőtelek (III.)–Tiszajenő (II.), Kétpó (III.)–Tiszagyenda (I).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában