Labdarúgás

2 órája

Nehéz meccset nyert meg a Tiszafüredi VSE

Az elsőfélidőben magabiztos, kétgólos előnyt dolgozott ki a Tiszafüredi VSE a Salgótarján otthonából, melyből egyet megtartott a lefújásig, így újabb három pontot zsebelt be Dorcsák Zoltán együttese.

Kovács Levente

Nem lehetett más célja a kiesőzónában tanyázó Salgótarján otthonában a Tiszafüredi VSE csapatának, mint a győzelem. Tudta azonban Dorcsák Zoltán együttese, hogy nem lesz egyszerű feladata, de ha az élmezőnyben akar maradni, akkor csak a három pont az elfogadható volt számukra elfogadható a 15. helyezett nógrádiak ellen.

Pap Zsolt (középen) volt ismét a Tiszafüredi VSE nyerőembere
Fotó: Gacsal Péter/Tiszafüredi VSE

NB III. Északkeleti csoport

SBTC–Facultas-Tiszafüredi VSE 1–2 (0–2)

Salgótarján, Sztojka Ferenc stadion, 200 néző. Vezette: Sveda Marcell (dr. Bencze A., Hovanecz M.)

Tiszafüred: Tajti – Trencsényi (Pataki V., 75.), BARZSÓ, BÉNYEI, KOVÁCS D., Aranyos (Kiss H., 68.), PAP ZS., Mácsai (Karmacsi, 83.), Almomani (Kalmár F., 68.), Engel (Szövetes, 75.), Major. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Csuka (83.), ill. Pap Zs. (13., 35.)

A Tiszafüred az első félidőben lendületesen kezdett, jól játszott az együttes, melynek köszönhetőn az első negyedóra végén Pap Zsolt megszerezte a vezetést a . A folytatásban is inkább Dorcsák Zoltán együttese dominált kihasználta a Salgótarján hibáit, Pap pedig húsz perccel első találata után ismét eredményes volt, így magabiztos kétgólos előnnyel vonultak pihenőre a Tisza-tó-partiak.

A második játékrészben inkább a küzdelem dominált mindkét oldalon, a fürediek birtokolták inkább a labdát a párharcokkal tarkított félidőben. A hajrában a hazaiak ugyan szépíteni tudtak, így szoros lett a vége, de a Tiszafüred számára a legfontosabb, hogy megszerezte a három pontot.

Dorcsák Zoltán: – Tudtuk, hogy nehéz meccs vár majd ránk. Elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével, az első félidőben a játékuk miatt, a másodikban pedig a hozzáállásukkal, a harciasságukkal. Az elsőfélidőben kétgólos előnyt dolgoztunk ki, amiből egyet megtartottunk a meccs végére, örülünk a győzelemnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában